Avantajele creditului de nevoi personale


In ziua de azi, in contextul recesiunii economice mondiale si, mai ales, a celei din zona euro, care a atins si tara noastra, fiecare dintre noi este nevoit sa-si calculeze cheltuielile pana la ultimul leu.

O solutie pentru cei mai multi este sa apleleze la ofertele de credite bancare ale bancilor. Fiecare trebuie sa-si aleaga cu atentie tipul de credit care i se potriveste deoarece pot exista diferente semnificative intre comisioanele de gestiune, comisionul de administrare a creditului sau comisionul de rambursare anticipata.

Cel mai bine este sa compare diferitele tipuri de credite oferite de mai multe banci. Unele iti ofera chiar o oferta personalizata, in functie de nevoile tale putand modifica mai multi parametri.

Un credit de nevoi personale se poate obtine destul de usor, deoarece nu mai esti nevoit sa justifici ce vei face cu banii imprumutati si cel mai adesea vei reusi sa obtii creditul fara ipoteca, in limita unei anumite sume de bani.

Creditul de nevoi personale poate sa fie folosit, de exemplu, pentru reamenajarea unei locuinte, pentru achizitionarea de aparate electrocasnice, pentru plata unei vacante de vis, la care cei mai multi dintre noi visam dar nu ne-o putem permite datorita salariilor mici sau pentru refinaintarea unui alt credit, obtinand astfel avantajul unei dobanzi mai mici.

Majoritatea bancilor ofera gratuit o asigurare de protecţie a venitului, care va va sustine financiar in mai multe situatii.

Voi ati apelat pana acum la credite de nevoi personale?

10 Comments

Add yours
 1. 1
  Marian

  Eu o sa am nevoie cam in o una de ceva bani pana la 2200 ron ce recomanzi sa fac un descoperit de card sau sa iau un credit de nevoie personale ?

 2. 6
  Păduri cutreieram

  […] stropisuflet, g1b2i3, daurel, madionu, anastasia, coltmuzica, nimicuri, diana, lookworld, flavius, blogatu, pandhoraa, tu1074, corina, danap, buburuza, dragosteoarba, comba, fewstuff, carmen, […]

 3. 7
  Oana

  Da. Pentru o vacanta de vis 🙂 si am platit 3 ani dupa aceea. E potrivit pentru cei care dau de gustul creditarii. Nu la toata lumea place asa ceva. Uneori mai bine renunt la ceea ce am nevoie decat sa ma indatorez. Sanatate sa fie, ca in rest, le facem pe toate cu timpul.

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord