Suleyman Magnificul, episodul 63, sezonul 2


Hatice vede ca Nigar e gravida si temerile ei cele mai rele se adeveresc. E foarte tulburata si decide sa o ia pe Nigar cu ea la palat.

Mustafa joaca matrak cu Mehmet, il invinge. Lor li se alatura si Suleyman, care lupta impotriva lui Mustafa. Primul duel este egal iar la al doilea invinge sultanul, care-l loveste rau pe Mustafa, umplandu-l de sange.

Ibrahim reuseste sa afle unde se ascundea cel intitulat “Majestatea Sa”. Vine cu soldatii, ia cu asalt cladirea acestuia, ii omoara garzile de corp si descopera ca tradatorul era fiul fostului mare-vizir, Piri Mehmet-Pasa.

Prins de soldatii lui Ibrahim, acesta decide sa-si puna capat zilelor.

Marele-vizir se intoarce la palatul sau, unde e asteptat de Hatice. Aceasta e foarte rece cu el.

Odalisca Nigar intra in travaliu, naste iar Hatice ia copilul si i-l arata lui Ibrahim, intrebandu-l daca este al lui. Apoi, sultana ia copilul si dispare cu el in noapte.

Gulfem, care conducea haremul, este atacata de o cadana care o raneste grav.

Matrakci vine la Ibrahim si ii spune ca Hatice i-a ucis fetita lui Nigar.

Hatice merge la Hurrem sa-i ceara socoteala pentru ca i-a ascuns adulterul lui Ibrahim, insa Hurrem da vina pe Gul-Aga.

Mustafa este incurajat de Suleyman inaintea plecarii la sangeac. Sultanul il invata sa fie un conducator drept.

Marele-vizir incearca sa se impace cu Hatice, insa aceasta o aduce pe Nigar in fata lui si intre ei izbucneste o cearta violenta.

Mustafa se afla in piata cand intalneste o hoata nebuna, pe care o salveaza de la taierea mainii (pentru furt) si o ia sa fie slujitoarea sa.

Suleyman il trimite pe Ibrahim cu o armata sa il ajute pe Zapolya. Ibrahim realizeaza ca relatia sa cu Nigar a fost o mare greseala.

Suleyman o cheama pe Hurrem la el fara sa ii spuna despre ce este vorba, apoi ii face o surpriza, numind-o la conducerea haremului.

Pe Bestjobs puteti gasi locuri de munca Braila 2013 si locuri de munca Timisoara 2013.

10 Comments

Add yours

+ Leave a Comment