Suleyman Magnificul, episodul 56, sezonul 2


Primul lucru pe care il face Suleyman dupa ce isi revine este sa-l viziteze pe Cihangir.

Mahidevran se leaga de Aybige datorita relatiei acesteia cu Bali-bey, la randul ei Mahidevran e certata de sultana-mama.

Bali-bey e adus in fata sultanului si lui Mustafa pentru a le da socoteala in legatura cu relatia cu Aybige, apoi e aruncat in temnita.

Tradatorii isi continua uneltirile impotriva lui Suleyman si a marelui-vizir.
Suleyman isi petrece noaptea cu Hurrem. Aceasta il roaga sa fie iertator cu Bali-bey, care actionase in numele dragostei.

Ibrahim o viziteaza pe Nigar si ramane peste noapte la aceasta fara sa anunte ca lipseste. Hatice isi face griji ca i s-a intamplat ceva rau.
Gulsah fura o scrisoare dintr-o camera iar cand iese e vazuta de jupaneasa Daye.

Mustafa decide s-o trimita pe Nora sa nasca la palatul din Edirne. Suleyman decide sa-l lase pe Mustafa sa decida cum va fi pedepsit Bali-bey. Acesta e adus in fata lor pentru a i se taia capul, dar in ultima clipa Mustafa hotaraste sa-l ierte.

Daye observa ca lipsea titlul de proprietate primit de la Hurrem si-si aminteste c-o vazuse pe Gulsah cu hartia. Gulsah vrea sa-i arate actul sultanei-mama, ca dovada a tradarii lui Daye, dar descopera ca Nigar schimbase actele.

Sultanul se plimba incognito printre oameni ca sa auda problemele lor. Bali-bey le multumeste lui Mustafa si sultanului pentru iertare si pleaca de la serai.

Gulsah ii cere socoteala lui Nigar pentru ca schimbase hartiile si e amenintata cu moartea de aceasta. Nora pleaca spre Edirne insotita de Sumbul, insa sunt prinsi de Daye, care, la porunca sultanei Hafsa si a lui Mahidevran o duce intr-o camera retrasa pe Nora. Norei ii este provocat in mod brutal un avort.

Mustafa aude tipetele iubitei sale si vine sa vada ce s-a intamplat insa este prea tarziu…

5 Comments

Add yours
  1. 5
    nistor alina

    Nu m-as fi gandit nici in ruptul capului sa povestesc un serial pe un blog! Buna idee!
    Acum pot sa stau linistita daca pierd un episod, intru pe blogul tau si citesc rezumatul! Si sunt in pas cu …. Turcii!

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord