Allview A4ALL – unboxing


Allview A4ALL costa numai 329 lei si se lauda cu urmatoarele specificatii: procesor Cortex-A9 tactat la 1 GHz, display cu diagonala de 3,5 inci, Bluetooth 4.0 si receptor GPS. Am ramas impresionat in momentul despachetarii de rapiditatea de care da dovada micul smarpthone pe care il recomand atat celor care au un buget redus, cat si celor care doresc sa-si cumpere cel de-al doilea smartphone.

Gadget-ul despachetat in clipul de mai jos va fi oferit drept premiu in cadrul unui concurs care va fi lansat in curand pe BlogAwards.ro! In curand voi realiza un review amanuntit al noului smartphone A4ALL, adresat tuturor categoriilor de varsta, insa la un pret convenabil:

12 Comments

Add yours
  • 8
   blogatu

   Daca e sa ma iau numai dupa pret, Allview A4ALL e preferatul meu. Ca functionalitate, ambele mi se par aproape identice. Allview e insa Dual Sim si e mai util pentru cei care doresc sa foloseasca un singur telefon in loc de doua. Camera de pe HTC Explorer e mai buna decat cea a lui Allview.

   Eu as alege Allview datorita pretului si capabilitatii Dual Sim.

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord