Oferta de promovare Blogosferica: Scrie Guest post-uri si acorda interviuri de blogger!


Fac o oferta excelenta de promovare a bloggerilor mai putin cunoscuti sau incepatori! Dupa cum o spune si titlul, ma ofer sa gazduiesc cat mai multe Guest post-uri si sa public cat mai multe interviuri cu bloggeri!

Daca vrei ca ideile sau articolele tale sa obtina o expunere cat mai mare in Blogosfera, acorda atentie urmatoarei oferte:

1. Guest post-uri: Dupa cum am scris pe aceasta pagina, orice blogger poate deveni autorul unuia sau chiar mai multor Guest post-uri pe Blogatu.ro. Tot ce ai de facut este sa imi trimiti un e-mail in care sa mentionezi subiectul despre care doresti sa scrii, dupa care sa-mi trimiti un articol pe care eu il voi publica pe Blogatu.ro. Articolul tau trebuie sa fie original si sa fie publicat in premiera! Oferta e adresata oricarui blogger, indiferent de vechimea in Blogosfera, numar de vizitatori, Page Rank sau varsta!

2. Interviuri: Daca vrei sa devii cat mai cunoscut pentru cat mai multi bloggeri (interviurile cu bloggeri sunt citite mai ales de catre bloggeri), acceseaza aceasta pagina, raspunde la intrebari si trimite-mi interviul prin e-mail, la adresa blogatu@gmail.com!

Ce parere ai despre aceasta oferta?

1 comment

Add yours
  1. 1
    Petre

    Interviul cu bloggeri suna foarte bine, dar personal as prefera sa vad ceva mai itneractiv, nu doar cateva itnrebari predefinite. Sunt de parere ca un interviu e mai de calitate daca este efectiv un interviu unde amandoi vorbesc. Se paote face usor pe chat.

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord