Cosmote My Tab – unboxing


Am primit in teste Cosmote My Tab, prima tableta sub brand Cosmote, care a fost lansata pe 13 Februarie.
Va invit sa urmariti mai jos unboxing-ul acestei tablete si, sub clip, sa aflati mai multe detalii despre acest nou gadget pe care eu il gasesc foarte interesant si util datorita display-ului de mari dimensiuni, capacitatii impresionante a bateriei si pretului foarte accesibil:

Cosmote My Tab ofera conectivitate 3G HSPA, are un procesor Dual-Core de 1GHz, 512 MB memorie RAM si permite apeluri de voce si trimiterea de SMS-uri si MMS-uri. Memoria interna de 4 GB poate fi extinsa pana la 32 GB prin intermediul unui card microSD iar bateria are o capacitate de 6000 mAh.

Camera foto principala de 5MP cu flash LED inclus are autofocus si poate realiza clipuri in format HD la rezolutie 720p. Aplicatiile Dolce Mobile TV şi web’n’walk sunt preinstalate si faciliteaza urmarirea emisiunilor TV preferate si stirilor pe ecranul cu diagonala de 9,7 inci si rezolutia de 1024×768 pixeli.

Pachetul COSMOTE My Tab, ce conține si husă, este disponibil la 1 leu cu abonamentul Connect XXL care, pentru 30 de euro/luna (TVA inclus) ofera 150 GB trafic de date inclus. COSMOTE My Tab este disponibila si fara abonament, la pretul de 999 lei.

1 comment

Add yours

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord