Suleyman Magnificul, episodul 44, sezonul 2


Sultana-mama o pune pe Hurrem sa povesteasca cum l-a omorat Ibrahim pe Leo, dar Daye ii face semn acesteia iar Hurrem il vede reflectat intr-o vaza pe Suleyman ascuns. Hurrem ii spune sultanei-mama sa nu mai insulte dragostea ei pentru sultan.

Jupaneasa Daye ii spune sultanei-mama ca Hatice a intrat in depresie si nu mai vorbeste cu nimeni. Hurrem se duce la ea si o scoate din starea aceea depresiva iar sultanul si sultana-mama aud tot.
Sultanul si Hatice vad la palat caleasca lui Ibrahim si cred ca acesta a murit insa el apare sanatos si zambitor.

Daye afla de la Sumbul ca Nigar l-a sarutat pe Ibrahim, se duce la sultana-mama si ii spune acesteia s-o marite pe odalisca cu Matrakci. Hatice ii multumeste lui Nigar ca a avut grija de Ibrahim.
Sultanul il intreaba pe marele-vizir daca el l-a ucis pe Leo asa cum i-a spus sultana-mama insa Ibrahim ii spune ca nu e adevarat.

Aybige, fata hanului tatar, vine la palat s-o viziteze pe sultana-mama. Se da o petrecere in cinstea ei, la care Hurrem vine chiar daca nu fusese invitata.

Printesa Aybige vrea sa intre la sultan, nu e lasata de Bali-bey, dar ea totusi intra.

Ayas-pasa se plimba impreuna cu marele vizir prin piata. La el vine un negustor care ii ofera sa guste dintr-un platou cu rahat. Ayas-pasa refuza si il pune pe negustor sa-l manance iar acesta moare.

Hurrem isi comanda o coroana inalta de sultana si vine asa la nunta lui Nigar, unde sultana-mama isi arata rautatea si dispretul fata de ea, insa Hurrem nu riposteaza.

Suleyman observa cum e tratata Hurrem si le cheama pe sultana-mama, Mahidevran si Gulfem la el si le spune ca trebuie sa arate respect fata de sotia sa, Hurrem.
Matrakci si Nigar se pregatesc de noaptea nuntii dar el pleaca imediat si apoi vine Ibrahim-Pasa…

8 Comments

Add yours
  1. 6
    costel

    salut mie nu îmi place deloc saitul tau pt ca scrii ca serialul suleyman poate fi vazut dua difuzare tv,ceea ce înseamna ca tu îl copii de la tv.eu vreau sa vad în avans filmul sa nu astept pana îl vad la tv.

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord