Suleyman Magnificul, episodul 42, sezonul 2

Suleyman Magnificul, episodul 42, sezonul 2


Hurrem zace lesinata in padure dupa ce si-a pierdut cunostinta.

Este cautata atat de Bali-bey, cat si de asasinul Ferhat, dar nu este gasita.
Sumbul il anunta pe sultan de atentatul asupra lui Hurrem si-i spune ca aceasta a disparut.

Sultana-mama, Gulfem si Mahidevran afla de disparitia lui Hurrem.

Suleyman se deplaseaza personal la locul atentatului si preia comanda operatiunilor de salvare a lui Hurrem. Reuseste s-o gaseasca pe Hurrem si o aduce in bratele sale la palat unde va primi ingrijiri medicale.

Bali-bey interogheaza un asasin capturat, care ii spune ca ordinul de asasinare a lui Hurrem a fost dat de Ferhat, seful garzilor, care se afla in padure.

Hurrem primeste vizita sultanei Hafsa, Mahidevran si Hatice care ii ureaza insanatosire grabnica.

Hurrem ii multumeste jupanesei Daye pentru ca i-a salvat viata a doua oara.
Suleyman o viziteaza pe Hurrem, apoi il cheama pe Ibrahim si ii ordona sa afle cine e responsabil de atentat.
Bali-bey il captureaza pe asasinul Ferhat, il tortureaza iar acesta marturiseste ca a fost pus de marele-vizir. Tocmai atunci Ibrahim intra in celula si il omoara pe Ferhat, spunand ca acesta il calomniaza.

Suleyman decide sa o ia de nevasta oficial pe Hurrem si organizeaza petreceri fastuoase, atat pentru locuitorii Istanbulului, cat si in palat, insa nu-i spune acesteia pentru a o surprinde.

Sultana Hafsa vine la Suleyman si ii spune sa nu faca nunta cu Hurrem. Bali-bey si Ibrahim vin la sultan si ii spun ca nu au aflat nimic de la Ferhat.

Suleyman o cheama la el pe Hurrem si o duce intr-o sala unde aceasta il vede pe marele muftiu care se pregateste sa ii casatoreasca. Ea incepe sa planga de fericire iar Suleyman ii pune inapoi inelul de smarald pe deget.
Intre timp, afara, un arcas angajat de Hurrem il tinteste pe marele-vizir…

13 Comments

Add yours
  1. 1
    Monumentul

    […] arcadia, g1b2i3, daurel, madionu, doru, ines, mateescu, vienela, zolty, stropisuflet, flavius, blogatu, pandhoraa, tu1074, fewstuff, corina, danap, anastasia, coltmuzica, nimicuri, diana, […]

  2. 10
    Claus

    Interesanta postarea. Prietena mea urmareste filmul si ma bucur ca ii pot arata site-ul tau, va fi incantata. Personal, nu ma atrag astfel de filme, insa cand e vorba sa faci o bucurie cuiva nu conteaza obiectul, mai ales daca e o supriza total neasteptata. Multumesc!

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord