Suleyman Magnificul, episodul 39, sezonul 2


Hurrem continua sa se certe cu sultana-mama spre disperarea lui Mahidevran, care nu stia ce faceau cele doua de atata timp, stiind ca Hurrem intrase cu un pumnalul in mana.

Hatice vine sa-si viziteze mama si vede momentul cand Hurrem ii arunca hangerul la picioare.


Meryem Uzerli (Hurrem)

Suleyman conduce adunarea divanului si se consulta cu Ibrahim si Bali-bey.
Hurrem isi doreste slujnicele inapoi. Ea il viziteaza pe sultan, care o intreaba de ce e trista. Hurrem plange si-i spune ca cineva i-a ucis calul, dar ca nu stie cine a facut-o. Suleyman ii ordona lui Bali-bey sa afle cine a ucis calul. In acelasi timp Suleyman ii promite lui Hurrem ca o va proteja mereu.


Halit Ergenc (Sultanul Suleyman)

Hatice ii povesteste lui Ibrahim ce i-a spus vrajitorul Yakup (Ibrahim va avea un copil cu o alta femeie). Ibrahim se enerveaza foarte tare, isi ia garzile, si se duce la vrajitorul Yakup, unde isi pune soldatii sa-l ucida.


Okan Yalabik (Ibrahim)

Baltagiul care ucisese calul ii spune lui Bali-bey ca a vazut-o pe Nilufer cand il injunghia. Sultanul e anuntat ca s-a gasit vinovatul iar Nilufer e intemnitata si apoi ucisa la porunca sultanei-mama.

Sultana Hurrem merge sa ii ceara socoteala sultanei-mama pentru Nilufer. Arhiducele Austriei, Ferdinand, este incoronat rege al Ungariei, chiar daca stia ca asta va insemna razboi cu otomanii.

Papa spune ca toti crestinii ar trebui sa lupte impotriva turcilor. Hatice ii cere sultanei-mama s-o trimita pe Nigar la vechiul serai si jupaneasa Daye opreste scrisorile de la Suleyman pentru Hurrem pentru ca acesta s-o uite.


Burak Ozcivit (Bali-bey)

Bali-bey il incoroneaza pe Ioan Zapolya rege al Ungariei, apoi se alatura sultanului si marelui vizir in planificarea asediului Vienei, ca razbunare pentru incoronarea lui Ferdinand.
La sultana-mama ajunge din greseala un obiect care ar putea-o distruge pe Hurrem…

6 Comments

Add yours

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord