Recomandarea zilei: Transport masini Germania


Am multi prieteni care si-au cumparat sau care intentioneaza sa-si achizitioneze masini din Germania.
Cu siguranta ca stiti cu totii ca preturile masinilor second-hand din Germania sunt sensibil mai mici decat ale masinilor cu kilometraj si vechime echivalente de pe piata romaneasca. In acest articol nu voi face insa o analiza a preturilor autovehiculelor second-hand, ci va voi recomanda serviciul de transport masini Germania oferit de Optimal Auto.

Aceasta firma de transport masini Germania Romania multumeste atat pe cei care cumpara autovehicule, cat si pe cei care intampina probleme neprevazute si au nevoie de tractare pe platforma Germania – Romania. Indiferent de situatie, tot ce aveti de facut este sa ii contactati pe cei de la Optimal Auto la numarul de telefon 0726 842 660 pentru orice problema care se refera la tractari auto sau la transport autoturisme pe platforma auto.

Masinile folosite de Optimal Auto sunt echipate special pentru transportarea si descarcarea vehiculelor de dimensiuni si capacitati diferite, printre care se numara atat autoturismele, cat si camioanele, camionetele, vehiculele speciale, motocicletele si motoretele.

Platformele transportatoare indeplinesc toate normele de siguranta stabilite de lege, livrarea se face direct la adresa la care clientii doresc sa ajunga masinile iar pretul este fix indiferent de numarul de kilometri pe care masinile ii parcurg pe platforma. In incheierea articolului trebuie sa va spun si ca transportul e asigurat si ca timpul de livrare este foarte rapid. Pentru cei care doresc sa isi primeasca mai repede noua masina se pot face rezervari la numarul de telefon mentionat mai sus sau la adresa de e-mail contact@optimalauto.ro.

Va recomand sa va notati pe telefon numarul si adresa de e-mail a celor de la Optimal Auto daca vreti sa calatoriti cu masina in Germania sau sa va cumparati masini din aceasta tara.

Vrei sa cumperi anvelope? Iti recomand anvelope de calitate.
A venit vara si cauti anvelope vara? Gasesti anvelope de vara.

12 Comments

Add yours
 1. 3
  Optimal Auto | Clahoo

  […] Germania, de orice model, fie camionete, camioane, autovehicule sau chiar motociclete. Costul unui transport masini Germania, nu poate fi foarte ridicat in comparatie cu alte firme, mai ales ca acestia ofera si un echipament […]

 2. 5
  cornel

  Am achizitionat si eu de curand un autoturism din Germania si sunt tare multumit, ata de pretul dat cat si de calitatea si starea masinii. Incurajeze cumpararea unei masini din Germania.

 3. 9
  Eugene

  As dori o oferta de pret pentru tyransportul unei masini:

  de la: 21775 Odisheim, Deutschland

  la: Vaslui.

  Machina : VW Golf Plus (4206x1592x1759) 980kg

 4. 10
  Vlad N.

  Buna seara,

  Doresc sa transport pe o platforma auto o ambarcatiune din regiunea Munchen la Bucuresti.

  Masa este de cca 650 kg, lungimea de 5,5 m latimea maxima 2m.
  Ea se afla pe un suport din metal(cavalet) ; greutatea suplimentara a suportului este de cca 200 kg.Total 850 kg.Pe cabina se afla pliat un catarg de aluminiu cu accesorii de cca 6,5 m (la inaltimea de cca 2 m).

  Suportul si ambarcatiunea trebuie ancorate si la preluare am o macara la dispozitie contra cost=50 Euro
  Preluarea si incarcarea trebuie facuta de luni pana joi intre 10-16 si vineri intre 9-11 in maxim 1-2 saptamani.Adresa exacta o voi da dupa acceptul dvs.

  As dori ca marfa sa fie asigurata pe durata transportului si sa existe un contract.

  Ma gandesc la o platforma remorcata cu dimensiuni de 4m x 2m, eventual la un transport de auto.

  Multumesc,

  Vlad Negut
  0723171164

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord