Transformare radicala a lui Mustafa, fiul lui Suleyman Magnificul!Mehmet Günsür(sehzade Mustafa )

Datorita faptului ca actiunea din serialul Suleyman Magnificul se intinde pe o perioada lunga de timp (cateva zeci de ani), chiar daca actorii principali raman aceiasi: Halit Ergenc(Suleyman), Meryem Uzerli(Hurrem), Selma Ergec (Hatice), copiii cresc personajelor cresc. Astfel, rolul printului Mustafa, mostenitorul lui Suleyman, a fost jucat de doi actori si in curand urmeaza sa fie preluat de al treilea, Mehmet Günsür, care a fost introdus in distributia serialului pentru a juca rolul lui sehzade Mustafa in jurul varstei de 20-25 de ani. Mehmet (37 de ani) s-a nascut la Istabul si este considerat unul dintre cei mai talentati actori din tara sa.


Mehmet Günsür (sehzade Mustafa) alaturi de matusa sa din serial, Selma Ergec (sultana Hatice)

Absolvent al liceului italian, Mehmet a lucrat intai ca barman, apoi ca model, iar in cele din urma a ajuns actor. Nu din intamplare, insa, ci pentru ca este foarte talentat. Pana acum, a jucat in 17 filme si seriale turcesti si americane si a primit premii la cele mai importante festivaluri de gen din Turcia. Intrebat recent daca i-ar fi placut sa traiasca pe vremea “tatalui” sau, Suleyman Magnificul, Mehmet a marturisit ca n-ar fi deloc tentat de o viata plina de ritualuri si obligatii rigide, chiar si sultanul otoman si copii sai fiind obligati sa urmeze niste reguli de eticheta si protocol foarte stricte, el comparand chiar palatul Topkapi cu o colivie de aur.


Actorii din indragitul serial “Suleyman Magnificul”, Mehmet Günsür, primul din stanga.

1 comment

Add yours

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord