Allview TX1 Quasar – unboxing


Allview TX1 Quasar a fost lansata astazi iar eu am despachetat-o cu numai cateva zeci de minute in urma. Tableta e dotata cu ecran IPS cu rezolutia 1024X768px, procesor Dual Core, receptor GPS integrat, conectivitate 3G, memorie RAM de 1 GB si memorie interna de 4 GB. Ma declar entuziasmat atat de rapiditatea de care da dovada tableta, cat si de aspectul exterior foarte placut. Allview TX1 Quasar ruleaza sistemul de operare Android Ice Cream Sandwich 4.0.4 si este extrem de rapida.

Va voi arata cum se misca tableta pe internet si in aplicatii intr-un review mai detaliat. Va invit sa urmariti in continuare unboxing-ul tabletei Allview TX1 Quasar:

Tableta costa numai 999 lei, are o grosime de 9,9 mm si cantareste 435,7 grame. Allview TX1 Quasar poate fi folosita si ca telefon mobil. Timpul de autonomie este de 5,5 ore pentru o utilizare constanta.

18 Comments

Add yours

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord