Suleyman Magnificul, episodul 35, sezonul 2


Ibrahim vine la Hurrem cand aceasta era cu Suleyman si aduce jurnalul lui Leo. El o roaga pe Hurrem sa traduca din limba rusa, insa aceasta nu citeste adevarul din jurnal. Nigar vine si ii anunta ca i s-a intamplat ceva lui Hatice iar Hurrem reuseste sa arunce jurnalul in gradina.

Suleyman il cearta pe Ibrahim ca n-a avut grija de Hatice iar Hurrem se leaga de Isabella.
Jurnalul aruncat de Hurrem e gasit de Gulsah in gradina. Nilufer si Gul-aga sunt trimisi sa caute jurnalul dar in zadar. Nilufer isi aminteste ca Gulsah avea ceva in mana si Hurrem realizeaza ca jurnalul lui Leo e la Mahidevran.

Burak Ozcivit (Bali-bey)
Bali-bey se duce s-o vada pe iubita sa Armin, care este bolnava si zace la pat.
Sultana Mahidevran ia jurnalul lui Leo si o cheama pe Nigar sa i-l traduca.

Nur Aysan (Mahidevran)
Hatice pleaca cu sultana Hafsa la vechiul serai ca sa schimbe aerul. Gul-aga e trimis de Hurrem la Isabella cu propunerea de a o ajuta pe printesa sa evadeze.
Suleyman primeste o solie de la Ioan Zapolia, regele maghiar, in care acesta ii spune ca Habsburgii vor sa-l instaleze pe tronul Ungariei pe Ferdinand, logodnicul Isabellei.

Bali-bey il aduce pe doctorul din palat s-o consulte pe Armin. Acesta ii spune ca e grav bolnava si ar putea muri. Bali-bey ramane s-o vegheze.
Profitand de absenta lui Mahidevran, Nigar fura jurnalul lui Leo si il ingroapa in pamant.
Aflata la plimbare cu Suleyman, Hurrem o intalneste pe Isabella si ii spune acesteia ca i-a inchiriat o corabie cu care sa evadeze. Nigar petrece o noapte de dragoste cu Ibrahim, insa acesta se supara pe ea si ameninta ca o va goni din palat.

Filiz Ahmet (odalisca Nigar)
Gul-aga le conduce pe Isabella si pe slujnica ei la o barca ce le va duce pe corabie. Odata ajunse acolo au parte de o surpriza neplacuta.

6 Comments

Add yours

+ Leave a Comment