Allview Speed City – unboxing


Allview Speed City este o tableta de 7 inci, foarte dotata si accesibila. Disponibila la pretul de numai 499 lei, Speed City are un procesor Dual Core Cortex A9 tactat la 1,5 GHz, 8 GB de memorie interna, 1 GB de memorie RAM DDR3, o grosime de numai 9,7 mm si ruleaza sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean. Greutatea tabletei este de numai 327 grame.

Voi organiza, in colaborare cu Allview, o campanie pentru bloggeri pe BlogAwards.ro al carui premiu este tableta Allview Speed City al carei unboxing poate fi urmarit in continuare:

11 Comments

Add yours
  1. 7
    Gabriel Ursan

    Am testat si eu tableta si parca m-a tentat sa mi-o iau cadou de Craciun, dar am ales pana la urma iPhone 5 (stiu, e diferenta, dar de notiunea de cadou era vorba).

    Oricum, aceasta tableta este extraordinara privind la raportul intre calitate si pret. Iar touchscreenul raspunde foarte bine la comenzi.

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord