Suleyman Magnificul, episodul 25, sezonul 2


Acest episod este primul din al doilea sezon al serialului. Acesta incepe de unde s-a terminat prima serie:

Leo sufera o moarte cumplita dupa ce Ibrahim-Pasa a obligat-o pe Hurrem sa-l otraveasca pentru a nu ii dezvalui sultanului relatia dintre ea si Leo.

Publicitate: Inregistreaza-te in acest link sau apasa pe banner-ul de mai jos, fa-ti cont pe Adf.ly si incepe sa castigi bani!

Sultanul Suleyman reuseste sa o doboare pe Sadika si aceasta este imobilizata de garzile imperiale.Saadet Aksoy (Sadika)

Intre timp, Matrakci Nasuh, care se afla la bijutier, unde cauta un cadou pentru Sadika, viitoarea sa nevasta, este chemat de urgenta la Ibrahim-Pasa sa dea socoteala pentru faptul ca o ajutase pe Sadika sa tina legatura cu regele Ludovic al Ungariei.
Fatih Ali (Matrakci Nasuh)

Hurrem va mai naste un mostenitor pentru tronul imperial otoman.


Meryem Uzerli (Hurrem)

Suleyman si Ibrahim-Pasa il obliga pe Matrakci Nasuh sa ii pregateasca un sfarsit groaznic lui Sadika.

Infuriat de indrazneala regelui maghiar Ludovic de a trimite un spion care sa-l ucida, Suleyman decide sa invadeze inca o data Ungaria si sa distruga complet amenintarea maghiara.

Dusmanii pregatesc un atentat la viata sultanului folosind o arma nou aparuta si inovativa: muscheta.

Mustafa si Mahidevran sufera din cauza faptului ca atentia sultanului se indreapta numai spre Hurrem si copiii acesteia.


Okan Yalabik (Ibrahim)

Incepe lupta pentru putere dintre Hurrem si Ibrahim.

2 Comments

Add yours

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord