Romanii suntem noi!


Articol scris in cadrul campaniei Noi suntem cei mai buni ambasadori ai tarii noastre, lansate de Cristian Manafu. Va recomand sa participati in numar cat mai mare la aceasta campanie, care are drept scop strangerea de fonduri pentru Dantes, baiatul de 8 ani din Craiova despre care ati aflat cu totii de la TV sau dintr-o postare de pe Facebook, din urma cu o luna. Dantes are 8 ani, provine dintr-o familie foarte modesta si, dupa scoala, merge la un Plafar, in care farmacista Lenuta Vacut il ajuta la lectii. Pana acum au fost scrise 19 articole iar scopul acestei campanii este atingerea unui numar de 25 de articole.

Romanii sunt oameni frumosi, inteligenti si poate putin cam prea toleranti.

Romanii sunt oameni sensibili, de multe ori supusi unor reguli sau conducatori care nu exercita o influenta pozitiva asupra lor.

Romanii reprezinta un popor de o diversitate extraordinara, diversitatea care devine mult mai pregnanta pentru ochiul strainului. Fiecare roman este unic in felul sau, conturandu-se astfel un tablou al antitezelor din punct de vedere al personalitatilor si caracterelor multiple.

Romanii stiu sa aprecieze bunul gust, stiu sa admire chiar si frumosul altor popoare, uitand din pacate valorile remarcabile ale Romaniei.

Romanii sunt oameni care se zbat si, de cele mai multe ori, au sorti de izbanda in situatii dificile.

Romanii accepta de prea multe ori nedreptatea.

Romanii sunt acei oameni care, desi nu uita, iarta prea usor.

Romanii sunt cei care isi iubesc tara indiferent de conditiile de trai pe care aceasta i le ofera.

Romanii dau dovada de o inteligenta aparte, dovada fiind olimpicii internationali (din diferite domenii) care-si reprezinta cu mandrie tara, dar si artistii a caror munca si creativitate ne-au facut cunoscuti in intreaga lume.

Romanii nu au uitat sa fie oameni, sa ajute, sa iubeasca…

Romanii suntem noi!

Articol scris in colaborare cu Cristina de la CEL Craiova, membra a echipei Blogatu.ro.

2 Comments

Add yours

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord