Iubirea dintre Suleyman si Hurrem a trecut de limitele ecranului?


Actorul Halit Ergenç si sultanul Suleyman au in comun foarte multe lucruri, unul dintre acestea fiind ca sunt disputati de mai multe femei.
Prima colega din serialulul Suleyman Magnificul care a incercat sase combine cu Halit a fost nimeni alta decat Meryem Uzerli, adica Hurrem.

Pentru a se apropia de Ergenç, Meryem, spun surse de pe platourile de filmare, ar fi jucat pe cartea „Sunt singura in oras, nu cunosc Istanbulul si nici limba”. Bucurandu-se de interesul ei, Halit s-a oferit sa o ajute pe mai tanara lui colega sa se acomodeze.

Actorul a inceput sa petreaca aproape toate pauzele dintre filmari alaturi de aceasta, a vizitat-o la hotel, a dus-o la restaurant, prin cluburi si i-a aratat frumusetile orasului, lucru care a inceput sa atraga atentia nevestei sale Bergüzar Korel, care a inceput sa petreaca tot mai mult timp alaturi de echipa de productie a serialului si sa o supravegheze pe Meryem, care n-a fost tocmai incantata de situatie. Ba, pentru a se asigura ca lucrurile nu vor scapa si mai mult de sub control, Bergüzar l-a dus pe Halit la psiholog si au facut impreuna terapie de cuplu.
Lucrurile s-au rezolvat de la sine atunci cand Meryem l-a intalnit pe actualul ei iubit, Can Ates si a inceput o relatie stabila cu acesta iar Halit a negociat cu producatorii sa ii angajeze nevasta pentru un episod (sotia lui Halit va aparea in rolul contesei italiene Monica Gritti, sora omului de incredere al sultanului la Venetia), a cumparat o casa noua pentru familie si a plecat in vacanta in America timp de o luna si jumatate cu Bergüzar si fiul lor pentru a-si consolida casnicia.

Gaseste intr-un nou cartier rezidential noi apartamente in Bucuresti!

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord