Recomandare video: Creaturi legendare prezentate de Percival Comics


Astazi rasfoiam site-ul serialului de benzi desenate Percival Comics in cautare de noi episoade ai caror protagonisti sunt Percival, un melc gigant inaripat si Aeon, un purece indragostit de palarii ciudate, care calatoresc prin timp si spatiu. Cand colo, dau peste un clip in care e prezentat, intr-un mod artistic si inedit, grifonul, o creatura legendara care “traieste” in cartile si filmele fantastice. Acel clip e primul dintr-o noua serie gazduita de site-ul Percival Comics: Legendary Creatures.

Nu stiu cati dintre voi ati urmarit filmele din seria Harry Potter, insa eu am remarcat ca grifonii apar destul de frecvent pe parcursul filmelor francizei. Din clipul celor de la Percival Comics am aflat mult mai multe detalii despre grifoni decat din toate filmele fantastice pe care le-am urmarit si in care apar aceste creaturi cu cap si aripi de vultur si trup de leu.

L-am intrebat pe Attila, unul dintre cei doi autori ai site-ului Percival Comics, cum iau nastere clipurile din seria Legendary Creatures si am aflat ca de text se ocupa Razvan. Apoi, Attila cauta pe deviantart.com lucrari in care sunt reprezentate creaturile respective de catre artisti din toate colturile lumii.
In clipul cu grifonii sunt prezentate operele a zeci de artisti, dintre care unii au 2 sau 3 lucrari in clip. Ulterior, se apeleaza la un actor american de voice-over. Muzica din clipurile seriei “Legendary Creatures” e realizata de Attila, al carui nume de scena e Moonthief si a carui pagina de Facebook v-o recomand.

E mult de munca, insa rezultatul e spectaculos si merita promovat!

Cu aceasta ocazie, va recomand pagina de Facebook Legendary Creatures, pe care am descoperit un nou clip al seriei, in care sunt prezentati, de aceasta data, varcolacii si pe care va invit sa-l urmariti in continuare:

In incheiere, va anunt ca autorii Legendary Creatures doresc sa colaboreze cu un translator care sa traduca din engleza in romana si cu un actor de voice over in limba romana pentru a realiza o versiune romaneasca a seriei.

3 Comments

Add yours
  1. 1
    alex

    Grifonul a existat in realitate. Nu este din basme. Sunt desene vechi de mii de ani ale civilizatiilor antice ce ii certifica prezenta Se sustine ca ar fi un experiment genetic al unor civilizatii muuult mai avansate ca oamenii. S-a incercat crearea unui animal suprem combinand regele junglei cu regele cerului. la oferta 2 in 1 cum s-ar spune :))

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord