Bloggeri craioveni, haideti sa #construim pe 2 Octombrie!


Am scris, in urma cu 2 saptamani, un articol in care am atras atentia bloggerilor din Craiova asupra evenimentului Big Build, care se va desfasura in perioada 1-5 Octombrie.


Big Build este evenimentul prin care Habitat for Humanity Romania, organizatie non-profit, a carei misiune este sa elimine lipsa de adapost si locuirea saracaciosa a persoanelor din intreaga lume, sarbatoreste ”Ziua Mondiala a Locuirii”, construind impreuna cu voluntari locuinte pentru familii defavorizate din Romania. Anul acesta, evenimentul are loc in perioada 1-5 octombrie, simultan in doua orase diferite: Oradea si Craiova.

In ce consta evenimentul Big Build Craiova? Pe parcursul a 5 zile, in comuna Preajba, de langa Craiova, (de luni, 1 Octombrie pana vineri, 5 Octombrie) vor fi finalizate 8 locuinte.

Bloggerii din Craiova sunt invitati de reprezentantii organizatiei Habitat marti, 2 Octombrie, la Preajba, sa contribuie la construirea celor 8 locuinte.

Big Build mi se pare o idee foarte buna, asa ca voi participa la eveniment si voi construi pe 2 Octombrie impreuna cu bloggerii din Craiova si din Bucuresti! Prin intermediul acestui articol lansez o invitatie deschisa tuturor bloggerilor din Craiova: Haideti sa #construim!

Trebuie sa va spun ca la eveniment vor participa 20 de bloggeri din Bucuresti! Alex Tunaru este promoterul evenimentului in Bucuresti. Eu m-am oferit sa promovez cat mai bine Big Build in Craiova! Haideti sa ne prezentam in numar cat mai mare marti dimineata, la ora 8:30, la Preajba, pentru a construi! Daca doriti sa participati la eveniment si nu aveti un mijloc de transport va pot ajuta eu. Tot ce trebuie sa faceti este sa-mi trimiteti un e-mail la adresa blogatu[@]gmail.com.

Află mai multe despre eveniment   
Cine sunt cei pe care ii ajutăm   
Afla cum funcţionează Habitat for Humanity România

Recomand tuturor bloggerilor craioveni sa promoveze ideea si, daca pot, sa participe la eveniment si sa construiasca!

6 Comments

Add yours

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord