Big Build invita bloggerii si presa din Craiova la un eveniment inedit


Evenimentul Big Build Craiova se va desfasura in perioada 1-5 Octombrie.

Big Build este evenimentul prin care Habitat for Humanity Romania, organizatie non-profit, a carei misiune este sa elimine lipsa de adapost si locuirea saracaciosa a persoanelor din intreaga lume, sarbatoreste ”Ziua Mondiala a Locuirii”, construind impreuna cu voluntari locuinte pentru familii defavorizate din Romania. Anul acesta evenimentul are loc in perioada 1-5 octombrie, simultan in doua orase diferite: Oradea si Preajba.
In ce consta evenimentul Big Build? Pe parcursul a 5 zile (luni, 1 Octombrie pana vineri, 5 Octombrie) vor fi finalizate 8 locuinte. In comuna Preajba, langa Craiova, se vor face 5 constructii noi din caramizi Wienerberger si 3 unitati, deja incepute, pe un concept mai vechi, structura din lemn.

Pe 1 octombrie evenimentul se va deschide cu o conferinta de presa, a doua zi va fi ziua bloggerilor, a treia zi va fi ziua partenerilor Vodafone, a patra zi va fi ziua VIP-urilor, iar in ziua 5 va fi dedicarea caselor pentru familiile partenere.

Bloggerii din Craiova sunt invitati pe santier pe 2 Octombrie, pentru a ajuta la constructia caselor.

Partenerul principal al evenimentului este Vodafone, iar „Parteneri BB12” sunt pana acum, la Craiova: Wienerberger si Europharm (grup Glaxo Smith Kline).

Habitat for Humanity Romania a ajutat, pana in acest moment, peste 2.380 de familii, prin intermediul celor 7 filiale active ale sale din judetele: Bihor, Cluj, Bacau, Dolj, Arges, Prahova si Suceava. In perioada 2009-2011, la cele trei editii anterioare ale Big Build, s-au construit 30 de locuinte noi.

3 Comments

Add yours

+ Leave a Comment