Concurs pentru bloggeri: Cea mai reusita fotografie de vacanta


Update: Castigatorii concursului vor fi anuntati luni, 17 Septembrie.

Lansez un nou concurs pentru bloggeri, cu o tema pe placul tuturor si regulament foarte simplu!

Perioada de desfasurare: 13 August 2012 – 12 Septembrie 2012.

Ce trebuie sa faceti:
Postati, pe blogurile voastre, unul sau mai multe articole care sa cuprinda fotografii realizate de voi in vacanta sau concediu. Nu trebuie neaparat ca fotografiile sa fie realizate anul acesta, insa e obligatoriu, pentru a intra in posesia premiilor, ca voi sa fiti autorii fotografiilor cu care va inscrieti in concurs. In articolele voastre, postati doua linkuri: un link spre pagina de start Blogatu.ro, celalalt link spre acest articol dedicat concursului. Dupa ce scrieti articolele cu care participati la concurs, lasati comentarii la aceasta insemnare cu linkuri spre articolele voastre!

Premii:
Vor fi acordate 3 premii in valoare de 100, 70, respectiv 50 lei, autorilor celor mai reusite trei fotografii din concurs. Juriul concursului este format din echipa Blogatu.ro. Premiile vor fi acordate pe 14 Septembrie, dupa jurizare!

Participati la concurs!

 

59 Comments

Add yours
  1. 23
    Campanii si concursuri pentru bloggeri, in desfasurare pe Blogatu.ro si BlogAwards | Blogatu

    […] Concurs pentru bloggeri: Cea mai reusita fotografie de vacanta – Concursul se incheie pe 12 Septembrie. Sunt oferite trei premii autorilor celor mai reusite trei fotografii din cadrul concursului. window.___gcfg = {lang: 'ro'}; (function() { var po = document.createElement('script'); po.type = 'text/javascript'; po.async = true; po.src = 'https://apis.google.com/js/plusone.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(po, s); })(); Permalink Comments Off filed under: campanie pentru bloggeri,campanii pentru bloggeri,concurs,concurs pentru bloggeri,concursuri,concursuri in desfasurare,concursuri pentru bloggeri Tagged with: campanie pentru bloggeri, campanii pentru bloggeri, concurs, concurs pentru bloggeri, concursuri pentru bloggeri […]

  2. 37
    Fotografii de vacanta

    […] vacanta Marius ne provoacă să ne etalăm calitățile fotografice și să prezentăm un album cu cele mai reușite fotografii de vacanță. M-am apucat să scormonesc prin calculator și am descoperit câteva fotografi demne de a fi […]

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord