Campanie pentru bloggeri: Castiga o tableta cu Cashcow.ro


In colaborare cu Cashcow, primul site de cashback din Romania, lansez un nou concurs pentru bloggeri, care are drept premiu o Tableta PC Allview AllDro Speed Eco!

Perioada de desfasurare: 02/06/201201/07/2012, ora 23:59. Castigatorul concursului va fi anuntat pe 3/07/2012!

Ce trebuie sa faci:
 1. In primul rand sa ai un blog! Blogurile participante trebuie sa aiba minim 15 articole scrise inainte de lansarea concursului pentru a fi eligibile!
2. In al doilea rand, sa scrii un articol despre Cashcow. Trebuie sa explici pe intelesul tuturor, intr-un articol cat mai original, modul in care functioneaza Cashcow.
3. In articolul tau sa inserezi doua linkuri:
– un link catre pagina de start Cashcow.ro cu unul dintre titlurile  “cashcow” sau “cashback”.
–  inca un link spre pagina de start Cashcow.ro cu unul dintre titlurile “bani inapoi” sau “cumparaturi cu bani inapoi”.
Optional, poti sa postezi un link spre acest articol, dedicat concursului.
4. Dupa ce ai scris articolul cu care participi la concurs, completeaza formularul de mai jos:

Cum functioneaza Cashcow?
Dupa ce iti faci cont, mergi la cumparaturi in magazinele partenere (trebuie sa fii logat pe cashcow ca sa primesti cashback la final), plasezi comanda si primesti mesajul “Ai primit X bani inapoi. Verifica in contul tau de pe cashcow!” (suma primita inapoi se calculeaza in functie de cashback-ul magazinului. De exemplu, daca un magazin ofera cashback de 10%, la o comanda de 1000 de lei, primesti 100 inapoi).
Apoi, verifici in contul de pe Cashcow cati bani ai primit inapoi in urma tranzactiei (poate dura si cateva zile pana aproba magazinul cashback-ul). In cele din urma, poti retrage bani din contul de pe Cashcow dupa ce ai acumulat peste 50 de lei. Banii iti sunt transferati pe contul tau personal!

In concluzie, daca descrii intr-un articol pe blogul tau modul in care Cashcow ofera reducere poti castiga o tableta!

Cel mai bun articol din concurs va castiga premiul! Juriul este format din Marius Calugaru de la Blogatu.ro si un reprezentant Cashcow.

Participa la concurs!

27 Comments

Add yours

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord