Calin Donca despre Salve Club si Reforma sanatatii


L-am cunoscut pe Calin Donca, directorul companiei Salve Club, in urma cu cateva luni, la un seminar despre Reforma Sanatatii, care s-a desfasurat in Craiova. Va invit sa urmariti mai jos un interviu in care Calin Donca a raspuns unor intrebari care vizeaza activitatea Salve Club si Reforma Sanatatii.

Cu ocazia acestui articol, va recomand site-ul Unici.ro, prin intermediul caruia puteti afla numeroase informatii despre Salve Club, Reforma Sanatatii si produsele Avita Premium.

7 Comments

Add yours
  1. 7
    petrache alexandru

    Ce pot spune este ca,compania Salve Club a reusit sa elaboreze un proiect unic in Romania si anume Salve Card,un card de fidelitate care iti ofera reduceri pe loc intre 5%si 100% la mii de parteneri in ceea ce priveste sanatatea si lifestyle-ul in general.Al doilea proiect care se deruleaza deasemenea in Romania este Avita Premium o Companie de suplimente nutritive care sunt realizate de Vita Tech America si care intradevar au un succes remarcabil in Europa.Seriozitatea de care da dovada Salve Club m-a facut sa creez site-ul salvecardtimisoara.com in care prezint aceste proiecte.Prin faptul ca ajuti oamenii in ceea ce priveste sanatatea prin programe de nutritie si preventie lucruri pe care romanii in general nu prea pun pret acum, eu zic ca este un lucru fantastic.
    Pentru detalii si de ce nu o posibila colaborare ma puteti contacta pe adresa mea de mail petrachealex12@yahoo.com sau la nr de tel 0722584876

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord