Am primit laptopul castigat la concursul DeviceR.ro organizat impreuna cu Vexio.ro si Lenovo Romania


In urma aproape doua saptamani am primit laptopul castigat la concursul DeviceR.ro organizat impreuna cu Vexio.ro si Lenovo Romania. Le multumesc tuturor comentatorilor care au apreciat articolul cu care m-am inscris in concurs, juriului si organizatorilor! Iata doua fotografii cu noul meu laptop:

Cu ocazia acestui articol va sfatuiesc sa participati cu incredere la concursurile organizate pe DeviceR.ro, pentru ca aveti numai de castigat!

Cat despre laptopul Lenovo IdeaPad G570GT, Intel Celeron Dual Core B800, 1.5GHz, 2GB, 320GB pot sa va spun ca e foarte util in timpul calatoriilor, datorita autonomiei de 5 ore, ca are cea mai ergonomica tastatura intalnita de mine pe un laptop pana in prezent si ca este foarte rapid cand vine vorba de navigare pe internet.

In curand voi realiza un review al notebook-ului, insa pana atunci va recomand sa va cumparati un astfel de laptop Lenovo daca dispuneti de un buget redus sau daca doriti “un al doilea laptop”, pe care sa-l folositi mai mult pentru aplicatii office sau navigare pe internet.

7 Comments

Add yours

+ Leave a Comment