Let’s Do It, Romania 2012 are loc pe 12 Mai

Anul acesta, Ziua de Curatenie Nationala este 12 Mai. In aceeasi zi, se va mai face curatenie in Bulgaria, Republica Moldova si Turcia. Spre deosebire de anul trecut, campania “Let’s Do It, World!” nu se desfasoara in aceeasi zi in toate tarile participante, ci in perioada 24 martie-25 septembrie. Din punctul meu de vedere, aceasta hotarare este foarte buna, deoarece mediatizarea campaniei “Let’s Do It, World” va fi realizata aproape pe intreaga perioada a anului iar responsabilizarea locuitorilor tarilor participante la actiune va fi mai eficienta.

In Romania, obiectivul strategic al actiunii din acest an este cresterea procentului de reciclare a deseurilor la 30% din numarul de saci colectati, de la 26% in 2011 si 17% în 2010.

In plus, Curatenia Nationala nu este singurul proiect organizat de echipa “Let’s Do It, Romania!” in acest an. După data de 12 mai, 3 proiecte noi vor fi demarate: “Registrul National al Deseurilor”, “0 deseuri” si “Let’s Train It”. Mai multe detalii vor fi anuntate in momentul lansarii. In ceea ce ma priveste, voi sustine Let’s Do It, Romania pe Blogatu.ro, cu ajutorul bannerelor, deoarece vreau sa am o tara cat mai curata. Si cred ca si voi vreti la fel. De aceea va recomand sa participati activ la promovarea “Let’s Do It, Romania”.

Harta Let’s Do It in Europa:
 Statisticile nationale ale campaniei “Let’s Do It, Romania” in 2010 si 2011:

Pentru mai multe informatii, va recomand sa descarcati Comunicatul de presa Let`s Do It World! Let`s Do It Romania!.

Veti promova Let’s Do It, Romania pe blogurile voastre? Veti participa la Ziua de Curatenie Nationala de pe 12 Mai? 

FacebookTwitterGoogle+Share

One comment

  1. Este o initiativa super dupa parerea mea! Sper sa ne mobilizam si sa fim tot mai atenti cu mediul inconjurator! Ar fi ok ca toate tarile sa tina pasul cu aceasta Zi a Curateniei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>