Concurs pentru bloggeri: Voteaza Blogatu.ro si BlogAwards.ro in finala Roblogfest 2012 si castiga!


Pe 1 Aprilie 2012 Blogatu.ro implineste 5 ani! Cu aceasta ocazie, invit toti bloggerii la un concurs inedit, din care cu totii avem ce castiga!

Votati Blogatu.ro si BlogAwards.ro in finala Roblogfest 2012 si, optional, indemnati-va cititorii sa voteze Blogatu.ro si BlogAwards in articole pe blogurile voastre! Puteti afisa textul urmator si pe blogurile voastre, pentru a veni in ajutorul cititorilor:

Cum poti vota:
Pentru a vota, trebuie mai intai sa solicitati un cont pe Roblogfest in acest link. Apoi veti primi pe e-mail confirmarea cererii de cont. Dupa ce validati cererea de cont, va puteti loga in acest link. Dupa ce va logati, apasati acest link pentru a vota Blogatu.ro si apasati acest link pentru a vota BlogAwards.ro.

Dupa ce ai votat, completeaza formularul de mai jos:

Cei care voteaza Blogatu.ro si BlogAwards.ro si se inscriu in formular sau lasa comentarii cu link spre blogul lor pot primi unul din urmatoarele premii, acordate prin tragere la sorti:
50 de locuri in blogroll pentru 6 luni.
5 bannere de 125X125 pixeli, afisate pe toate paginile Blogatu.ro pentru 2 luni.
3 bannere de 125X125 pixeli, afisate pe toate paginile Blogatu.ro pentru 6 luni.
Marele premiu: un link in blogroll pentru un an si un banner de 125X125 pixeli afisat pe toate paginile Blogatu.ro pentru un an.

Important: Toti bloggerii care voteaza Blogatu.ro si BlogAwards.ro in finala Roblogfest 2012 si se inscriu in formularul din articol primesc cadou cate un loc in blogroll pentru o luna, incepand din 5 aprilie, si se califica in tragerea la sorti pentru celelalte premii!

Voteaza!

32 Comments

Add yours
  1. 14
    Alin

    Facebook social plugin ar fi bun pentru pagina ta… sa incurajezi discutiile 🙂
    La cele doua categorii la care participi sper sa castigi 🙂 daca nu macar la unul!

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord