Concurs pentru bloggeri: Voteaza Blogatu.ro si BlogAwards.ro in finala Roblogfest 2012 si castiga!


Pe 1 Aprilie 2012 Blogatu.ro implineste 5 ani! Cu aceasta ocazie, invit toti bloggerii la un concurs inedit, din care cu totii avem ce castiga!

Votati Blogatu.ro si BlogAwards.ro in finala Roblogfest 2012 si, optional, indemnati-va cititorii sa voteze Blogatu.ro si BlogAwards in articole pe blogurile voastre! Puteti afisa textul urmator si pe blogurile voastre, pentru a veni in ajutorul cititorilor:

Cum poti vota:
Pentru a vota, trebuie mai intai sa solicitati un cont pe Roblogfest in acest link. Apoi veti primi pe e-mail confirmarea cererii de cont. Dupa ce validati cererea de cont, va puteti loga in acest link. Dupa ce va logati, apasati acest link pentru a vota Blogatu.ro si apasati acest link pentru a vota BlogAwards.ro.

Dupa ce ai votat, completeaza formularul de mai jos:

Cei care voteaza Blogatu.ro si BlogAwards.ro si se inscriu in formular sau lasa comentarii cu link spre blogul lor pot primi unul din urmatoarele premii, acordate prin tragere la sorti:
50 de locuri in blogroll pentru 6 luni.
5 bannere de 125X125 pixeli, afisate pe toate paginile Blogatu.ro pentru 2 luni.
3 bannere de 125X125 pixeli, afisate pe toate paginile Blogatu.ro pentru 6 luni.
Marele premiu: un link in blogroll pentru un an si un banner de 125X125 pixeli afisat pe toate paginile Blogatu.ro pentru un an.

Important: Toti bloggerii care voteaza Blogatu.ro si BlogAwards.ro in finala Roblogfest 2012 si se inscriu in formularul din articol primesc cadou cate un loc in blogroll pentru o luna, incepand din 5 aprilie, si se califica in tragerea la sorti pentru celelalte premii!

Voteaza!

32 Comments

Add yours
  1. 14
    Alin

    Facebook social plugin ar fi bun pentru pagina ta… sa incurajezi discutiile 🙂
    La cele doua categorii la care participi sper sa castigi 🙂 daca nu macar la unul!

+ Leave a Comment