Interviuri cu webmasteri: Vlad de la “Pantocrator.ro”


1. Salut, iti multumesc ca ai luat decizia de a participa la acest interviu. Mai intai, te invit sa te prezinti pe tine si sa prezinti adresa blogului tau.
Vlad: Buna ziua, sunt Vlad Placinta si sunt redactor sef al blogului (site-ul) de Credinta Pantocrator.ro. si initiatorul proiectului umanitar “Sa fim oameni…”.

2. Acum ca am aflat care-i site-ul tau, iti adresez urmatoarea intrebare: De cand ai blog? Si care a fost motivul pentru care ti-ai lansat site-ul? Acesta e primul tau site sau ai mai avut si alte incercari?
Vlad: Primul meu site a fost Botosaneanul Ortodox, un blog de credinta Ortodoxa si stiri din judetul Botosani. Axat pe stiri de credinta ortodoxa si evenimente culturale la nivelul judetului Botosani in primul rand.Acest blog il am de la inceputul luni aprilie 2011. Iar in echipa Pantocrator.ro am intrat in luna octombrie facadu-mi o oferta Domnul Florin Popoescu coordonatorul proiectului Pantocartor.ro.

3. Cum ai caracteriza blogul tau? Ce subiecte trateaza?
Vlad: Acest blog il caracterizez ca fiind foarte util nu numai crestinilor si cat si oamenilor care au mai putina tangenta cu credinta oferindu-le si printre articole decredinta si invatatura ortodoxa si recomandari de carti atat religioase si culturale,retete naturiste si programul unor evenimente culturale.

4. Cat de pasionat/a esti de blog? Cata vreme petreci scriind/documentandu-te/comentand/promovand zilnic blogul tau?
Vlad: Pasionat de blog am foarte mult timp dar sincer inainte nu aveam destul timp sa ma ocup de a fi mai mult on line.

5. Cate bloguri citesti si de ce? Care sunt blogurile tale preferate? Care crezi ca este importanta pe care o vor capata blogurile in viitor?
Vlad: Citesc in special blogurile care nu mint si care ma tin vertical mai ales blogurile sacsiv si apologeticum.

6. Aceasta intrebare urmeaza firesc celei anterioare: Citesti Blogatu.ro? Daca da, ce iti place si ce nu? Ce ai schimba?
Vlad: Imi place blogatu.ro. E un blog profesionist si ofera multa informatie necesara omului de rand.Singurul care l-as schimba ar fi sa adauge si articole din sfera religioasa si umanitara ca sa ajute omul atat moral cat si financiar prin intermediul lui.

7. Cat de important e blogul pentru tine? Cat de importanti sunt cititorii blogului tau pentru tine?
Vlad: Este foarte important si dorim sa fim de folos cetatenilor acestei tari cat si romanilor din afara granitelor.Sunt foarte importanti cititori nostri dar mai imporatnt pentru noi este ca acesti cititori sa ramane cu ceva bun si sa puie si in practica ceea ce citesc sa fie mai aproape om de om si sa aiba dragoste fata de aproapele.

8. Si acum, sa discutam putin si despre latura ta offlline. Cum te-ai caracteriza ca om? Ce ocupatie ai si cum se impaca ea cu pasiunea pentru blogging? Ce hobby-uri ai?
Vlad: Ca latura offlline stau multe ore in fata calculatorului si lucrez atat pentru mine cat si pentru cei din jurul meu.Ocupatia mea actuala este de Agent Comercial si redactor in cadrul site-ului Pantocrator si in viitorul apropiat si al revistei Pantocartor, care este in faza de proiect. Ca hobby-uri mai aproape de mine este sa citesc si fotbalul.

9. Care este parerea cunoscutilor tai despre blogul tau? Ce cred prietenii tai si membrii familiei tale despre bloguri?
Vlad: Parerea lor este buna si le place ceea ce fac si apreciaza lucrul acesta. Familia imi este alaturi si ma ajuta in proiectele mele alaturi de Pantocrator.ro.

10. Ce alte medii de informare, cu exceptia blogului, utilizezi? De unde iti preiei informatiile pentru articolele de pe blog?
Vlad: Carti si reviste din care ma inspir sa ofer si altora bucuria textului sacru care ajuta foarte mult.

11. Un mesaj de transmis cititorilor Blogatu.ro!
Vlad: Sa citeasca zilnic Blogatu.ro si sa culeaga ce este mai bun pentru ei si sa fie alaturi de o echipa de profesionisti precum este Blogatu.ro
Va multumesc!

+ There are no comments

Add yours