Concurs: Brad de blogger – Castiga domenii, gazduire si stick-uri de memorie!


In colaborare cu Gsoftcentral lansez concursul “Brad de blogger“! La concurs pot participa toti bloggerii care posteaza, intr-un articol pe blogul lor, o fotografie cu propriul brad de Craciun. In acelasi articol trebuie postate doua linkuri: unul catre Blogatu, celalalt catre Gsoftcentral cu titlul “hosting”.
Optional: acordati  cate un like paginii de Facebook Blogatu.ro si intrati in grupul BlogAwards de pe Facebook!

Perioada de desfasurare este 23/12/2011 – 07/01/2012. Castigatorii vor fi anuntati pe 08/01/2012.

Vor fi acordate 6 premii, in urmatorul mod:

Blogatu.ro va acorda trei premii, constand in cate un stick USB de 4 GBcelor mai norocosi trei bloggeri din concurs, necastigatori ai celor trei premii oferite de Gsoftcentral. Castigatorii stick-urilor oferite de Blogatu.ro vor fi stabiliti printr-o tragere la sorti, care va fi transmisa in direc pe Bambuser!

Gsoftcentral va acorda urmatoarele premii celor mai frumoase fotografii din concurs:

Locul 1: Domeniu .com .net .org .info .eu + Gazduire 5 gb, 10 domenii addon, subdomenii, emailuri, baze de date la discretie!

Locul 2: Gazduire 3 gb, 10 domenii addon, subdomenii, emailuri, baze de date la discretie!

Locul 3: Gazduire 1 gb, 10 domenii addon, subdomenii, emailuri, baze de date la discretie!

Juriul care va analiza fotografiile bloggerilor este format din Marius Calugaru de la Blogatu.ro si Ionut Staicu de la Gsoftcentral.

Vor fi oferite 6 premii, unui numar de 6 participanti! Tot ce aveti voi de facut este sa ne aratati brazii vostri! 

Dupa ce postati articolele cu care participati la concurs, postati comentarii la aceasta insemnare care sa cuprinda linkuri spre acestea!

Recomand presa de balotat pret şi cititor coduri de bare

29 Comments

Add yours
  1. 27
    Staicu Ionut

    Castigatorii au fost decisi urmeaza ca Ovidiu sa posteze rezultatele. Multumim tuturor pentru participare! Va asteptam sa participati si la urmatoarele concursuri realizate impreuna cu Blogatu!

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord