Am nevoie de Revista Biz!


Chiar daca in titlu ma refer la mine, cred ca fiecare participant la Social Media Snow Camp 2011, eveniment organizat de Revista Biz, simte la fel! Cele 4 zile de prezentari, socializare, dans si karaoke de la Paraul Rece si-au pus puternic amprenta asupra mea. Intr-una dintre prezentari se facea referire la faptul ca nu e bine sa scrii pe blog atunci cand esti obosit.

Ei bine, dupa 4 zile in care am avut mai multe de castigat decat de la orice alt eveniment la care am participant nu pot spune deloc ca sunt obosit, ci ca m-am incarcat cu energie pozitiva. Nici ca se putea intampla altfel, pentru ca toti participantii la Social Media Snow Camp sunt oameni faini!

Cu ocazia Social Media Snow Camp mi-am mai luat si o piatra de pe inima: am marturisit, in conferinta de deschidere, ca iubesc companiile! Aveam nevoie de o astfel de ocazie pentru a-mi da arama pe fata! Atentie insa: nu iubesc toate companiile si toate brandurile, ci numai pe cele care acorda o importanta din ce in ce mai mare mediului online. Bineinteles ca toate companiile sau agentiile care au fost reprezentate la SMS Camp intra in aceasta categorie. Deci, le iubesc pe toate!

Cel mai important lucru pe care l-am invatat de la SMS Camp: ca oricine are multe de invatat de la oricine care (atentie) a realizat ceva. Stiti voi, sunt unii oameni care, dupa ce ajung la un anumit nivel, se multumesc cu ceea ce au. Niciunul dintre cei prezenti la #bizsmscamp nu intra in aceasta categorie, a oamenilor autosuficienti. Toti vor sa invete, toti vor sa se adapteze, sa fie mai buni si sa le fie mai bine. Prezentarile de la SMS Camp m-au ajutat sa inteleg mai bine ce inseamna sa fii blogger profesionist, sa organizezi si sa coordonezi o campanie pe bloguri, cum sa promovezi o companie in social media.  SMS Camp m-a ajutat sa cunosc o multime de oameni cu care am foarte multe in comun si cu care vrea sa colaborez cat mai mult si mai bine.

Social Media Snow Camp m-a facut sa inteleg si mai bine de ce am din ce in ce mai multa nevoie de Revista Biz: ca s-ajung sa traiesc un vis, in viata sa fiu un om implinit, si-n afaceri sa castig necontenit!

Blogatu – Revista Biz (karaoke)

Vezi mai multe video din film

Multumesc lui Oana pentru inregistrare.

5 Comments

Add yours
  1. 1
    Cum a fost la Social Media Snow Camp | M A N A F U *

    […] ARTICOLE Social Media in afaceri – Social Media Snowcamp 2011 – studii de caz Despre ce am vorbit la Social Media Snow Camp Social Media Snow Camp (dupa primele 2 zile) 109 + 4 = Social Media Snow Camp O intrebare, de dimineata Social Media Snow Camp 2011 – Day 2 La #bizsmscamp de decembrie Cand m-am trezit azi-dimineata asta am vazut pe geam… Prezentarea mea și ziua 3 la #bizsmscamp La Social Media Snow Camp Social Media Snow Camp, Pârâul Rece Brandul personal si importanta lui in social media Social Media Snow Camp – Day 3 Tabăra de bloggeri Social Media Snow Camp – primele impresii Din tabara bloggerilor “Tide waits for no man” Social Media Snow Camp by Biz BIZ Social Media Snow Camp 2011 Primele concluzii de la Social Media Snow Camp 2011 Social Media Snow Camp 2011 – concluzii la final Biz Snow Camp Biz Social Media Snow Camp – primele 2 zile Am nevoie de Revista Biz! […]

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord