Samsung Galaxy S II: unboxing


Am primit in teste un telefon Samsung Galaxy S II de la Samsung Romania acum cateva zile. Va invit sa urmariti mai jos despachetarea telefonului dotat cu ecran tactil de tip Super AMOLED cu rezoluția de 480 x 800 pixeli si diagonala de 4,3 inchi, un procesor dual core de 1,2 GHz si este capabil de inregistrare si redare video Full HD:

4 Comments

Add yours
 1. 2
  Ionut

  Salut

  Pot spune ca am folosit si iphone 3gs si 4 in trecut insa nu se cumpara cu galaxy s2 care il folosesc de vreo 2 luni este pur si simplu spectacular. Din punctul meu de vedere bate iphone la toate categoriile. Super Smartphone!

 2. 3
  Telefoane Dual Sim

  ioi mama procesor de 1,2 Ghz , mai au un pic astia cu telefoanele si ating procesorul la un calculator obisnuit , acum sa fim on topic telefonul e foarte bun am un prieten care a testa la Vodafone sau nush unde telefonul si mi-a spus ca e incredibil

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord