Romanii sunt oameni buni


Raspund printr-un articol la aceasta provocare a lui Manafu pentru bloggeri, la care va invit sa participati deoarece se va lasa cu rezultate bune nu numai pe Google… Ci si pentru o familie (mama si fiica) care de-abia reuseste sa acopere chiria luna de luna. Cristi Manafu a anuntat ca va dona cate 10 euro pentru fiecare post scris pe bloguri al carui titlu va fi Romanii sunt oameni buni. Eu m-am hotarat sa intru in campanie benevol, neindemnat sau neplatit de nimeni, deoarece vreau sa contribui la imbunatatirea rezultatelor de pe Google si sa ajut acea familie nevoiasa. Recomand tuturor bloggerilor care citesc acest articol sa posteze un articol cu acelasi titlu pe blogurile lor!

Poate ati aflat despre campania Romanii sunt destepti, initiata de cei de la Rom. Chiar daca aceasta campanie are numai o zi de existenta in online-ul romanesc, rezultatele sunt vizibile. Pe Twitter, hashtag-ul #romaniisuntdestepti e pe primul loc si a dat nastere a mai multe hashtag-uri derivate, amuzante sau serioase, in care protagonisti sunt romanii. Nu trebuie sa uitam ca, desi campania e benefica pentru imaginea Romaniei, principalul beneficiar al campaniei este ciocolata Rom, a carei imagine are enorm de castigat din aceasta asociere cu imaginea Romaniei si romanilor. In fine, ati inteles ideea. Ciocolata Rom se vinde mai bine, cautarile pe Google de tipul “romanii sunt oameni buni” apar inaintea celor care sunt complet eronate si toata lumea (sau aproape) e multumita.

Ce spune Clickio pe blogul sau e adevarat: “Nu putem convinge presa internațională să scrie despre românii cei muncitori, cei care tac și-și fac treaba, care salvează vieți, care merg chiar să le salveze în alte țări”. Insa eu cred ca ar fi bine ca aceasta campanie sa promoveze nominal si romanii care ne fac cinste in Romania sau strainatate. Cateva exemple de romani buni sunt binevenite, nu-i asa?

Ar fi bine sa existe cat mai multe campanii care sa promoveze imaginea romanilor plecati in strainatate pentru a munci si pentru a salva vieti. In acelasi timp, ar fi binevenita si o campanie care sa promoveze locurile de munca bine platite din Romania si ramanerea tinerilor in Romania.

Voi ce credeti despre aceasta campanie? Va veti implica?

 

1 comment

Add yours

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord