Lansare si Recomandare: Sistemul National de Mentorat Startevo


Startevo a fost la inceput o idee. Apoi, un site. Azi, este si un Sistem National de Mentorat, pe care vi-l recomand cu incredere! Cu foarte mare incredere! De ce zic asta? Pentru ca garantez tuturor celor care citesc acest articol ca merita sa aplice la Sistemul National de Mentorat Startevo. De ce o fac? Pentru ca-i cunosc pe cei trei fondatori StartEvo si stiu cat de important e sa ai un mentor care sa te ajute cu sfaturi si sa-ti explice unde ai gresit!

Fiti siguri ca eu ma voi inscrie in acest sistem! Pentru a va motiva suplimentar, iata lista cu mentorii Startevo. Printre mentori se numara Constantin “Noro” Ferseta, Silviu Hotaran, Monica Tatoiu, George Butunoiu, Mircea Toma, Catalin Striblea, Calin Goia, Alin Burcea, Dana Sota, Niels Schnecker, Liviu Mihaiu, Mihai Albu.

Si acum, iata cateva explicatii!

Ce este Sistemul National de Mentorat Startevo?
O platforma nationala unde se intalnesc Mentorii si cei care doresc consiliere si ghidare in viata si activitatea profesionala. Cei care doresc sa beneficieze de ajutorul direct al mentorilor se grupeaza in echipe de cate doua persoane si aplica la mentorul dorit. Intalnirile se desfasoara atat offline cat si online.

De ce aceasta idee?
Credem cu tarie ca sunt multi oameni in Romania care vor sa faca ceva pozitiv, dar inca nu au curajul sau puterea sa o faca. Ne-am saturat de aceasta abordare pasiva si depresiva a vietii, si vrem sa facem lucrurile sa se intample, sa schimbam ceva pentru acei care au nevoie de sprijin. Se poate!

In urma unui studiu realizat pe site-ul www.startevo.com in perioada 19 mai – 30 septembrie 2011, pe un esantion de 1047 respondenti, la intrebarea “Aveti (sau v-ar placea sa aveti) un mentor?” – 79,84% au raspuns afirmativ, 13,04% – au raspuns negativ, iar 7,12% au spus ca nu stiu. Concluzia? Este o nevoie fantastica de intrajutorare la nivelul Romaniei. Oamenii au nevoie de inspiratie si de sfaturi.

Cui se adreseaza?
Celor care vor sa faca ceva in viata, dar sunt derutati si nu stiu de unde sa inceapa. Celor care vor sa dea viata unei idei, dar nu stiu cum. Celor care au o poveste de succes, dar vor sa mearga si mai departe. Fie ca sunt liceeni, studenti la facultate, sau oameni blocati in cariera.

Cum functioneaza?
In doar 10 pasi, iti poti construi o baza solida sa-ti incepi visul.

1. Hotaraste-te ce vrei sa faci
2. Formeaza-ti o echipa – alege un coechipier, un prieten cu valori si visuri comune
3. Aplica la un mentor
4. Mentorul va accepta sau nu
5. Daca sunteti selectati, donati 5 euro de persoana unei fundatii care se ocupa de copiii bolnavi de cancer in stadii terminale
6. Va punem in contact cu mentorul
7. Incep intalnirile
8. La sfarsit va solicitam feedback
9. Mai vreti sprijin din partea aceluiasi mentor sau a altuia? Reluati pasii
10. Recomandati proiectul prietenilor

Mai multe detalii aici! Va veti inscrie in Sistemul National de Mentorat Startevo?

8 Comments

Add yours
  1. 3
    vip

    Decat s-o am mentor pe Monica Tatoiu mai bine imi dau o tesla-n ….ceva.Ati si gasit pe cine sa dati exemplu ca mentori…..maine poimanine o propuneti si pe Udrea….

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord