Provocare pentru craioveni: Ati vazut caini maidanezi crotaliati cu pui?


Lansez o provocare pentru toti craiovenii. Stim cu totii ca una din marile probleme ale Craiovei sunt cainii maidanezi. Acestia sunt in numar de aproape 10000 si pot fi intalniti in toate cartierele orasului. Din cate stiu, toti cainii comunitari au fost sterilizati, deparazitati, vaccinati si apoi crotaliati (insemnati cu o bulina intr-o ureche).

Daca ati vazut astfel de caini cu crotal care sa aiba pui (nu au fost sterilizati, asa cum ar fi trebuit), va provoc sa-i fotografiati si sa trimiteti apoi mail la adresa blogatu@gmail.com cu o fotografie cu cainii cu pricina. Bineinteles ca trebuie sa specificati zona in care ati vazut caini maidanezi crotaliati cu pui.

Eu sper sa nu existe astfel de cazuri insa, daca se dovedeste contrariul, voi lua legatura cu autoritatile pentru a le prezenta aceasta problema si pentru a fi luate masuri.

5 Comments

Add yours

+ Leave a Comment

*

Acest formular v─â colecteaz─â numele, e-mailul ╚Öi con╚Ťinutul, astfel ├«nc├ót s─â putem urm─âri comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informa╚Ťii, consulta╚Ťi politica noastr─â de confiden╚Ťialitate, unde ve╚Ťi primi mai multe informa╚Ťii despre unde, cum ╚Öi de ce stoc─âm datele dvs.

DA, sunt de acord