Allview P1 AllDro – primul smartphone romanesc Dual SIM cu sistem de operare Android

by


Allview P1 AllDro este primul smartphone Dual SIM romanesc care ruleaza sistemul de operare Android. Sunt convins ca P1 AllDro va deveni un bestseller. Pe ce ma bazez cand spun asta?

Dotarile multimedia sunt multumitoare pentru un utilizator cu pretentii medii, bateria este foarte puternica (1500 mAh) si pretul este foarte convenabil: 649 lei.

Spuneti-mi daca mai gasiti un telefon cu specificatii tehnice similare cu cele de mai jos la un asemenea pret?

P1 AllDro are un design de telefon “clasic” full-touch, este elegant, e dotat cu un ecran capacitiv cu diagonala de 3,5′ si are dimensiunile de 114 x 62 x 12.9 mm.

Bateria de 1500 mAh asigura un timp de convorbire de 300 minute. Perioada de standby poate ajunge pana la 200 ore, ceea ce e impresionant pentru un smartphone.

Conexiunea la internet poate fi realizata prin Wi-Fi sau prin conexiuni GPRS si EDGE pe oricare din cele doua SIM-uri.

Telefonul are un sistem GPS integrat iar navigatia se face cu aplicatia Google Maps.

Aplicatia Multiling permite introducerea textului in limba romana cu ajutorul functiei T9. Pe langa aceasta functie, aplicatia preschimba tastatura Android nativa cu una mai prietenoasa si mult mai usor de utilizat.

Camera, in modul foto, are autofocus si rezolutie de 5 Megapixeli. Inregistrarea video se face cu 30 fps la rezolutia 720X480 pixeli.

Fotografiile si clipurile pot fi stocate in memoria interna a telefonului sau pe un card microSD, a carui capacitate poate fi de pana la 32GB.

Pretul lui Allview AllDro P1 este de 649 lei.

Mai multe detalii despre AllDro P1 pot fi aflate de pe site-ul Allview.

Au venit din cautari:

FacebookTwitterGoogle+Share