Vreau sa fiu blogger oficial Zelist


M-am hotarat sa ma inscriu in acest concurs de pe Blogul Zelist, ale carui premii sunt 5 pozitii de blogger oficial Zelist, pentru ca: vreau sa am acces la unele dintre cele mai interesante evenimente din social media din Romania, vreau sa primesc un badge special, care atesta calitatea de blogger oficial Zelist, pentru a-l adauga pe Blogatu.ro si vreau sa fiu adaugat in blogroll-ul Zelist.

De ce ar trebui ca Zelist sa ma aleaga pe mine? O sa insir cateva motive:

  1. Am blog din 1 aprilie 2007 – sunt unul dintre cei mai vechi bloggeri din Romania. Stiu ca acum, conform Zelist, sunt aproape 65000 de bloguri, insa pe atunci erau numai cateva mii. Asadar, stiu ce inseamna blogging si stiu ce inseamna sa muncesti pentru a avea un blog de calitate.
  2. Citesc foarte multe bloguri si stiu care merita promovate si care nu. Sunt convins ca se poate si mai bine, de aceea fac tot ce este posibil pentru a promova blogurile de calitate si pentru a atrage atentia bloggerilor care o iau pe-o cale neinspirata (copy-paste si certuri) asupra faptului ca pot avea mult mai multe de castigat daca sunt originali si isi vad de treaba.
  3. Am scris imediat dupa sau chiar in timpul evenimentelor la care am participat articole in care mi-am spus parerea despre ce am vazut si ce am facut. Imi place sa fac live-blogging.
  4. Sunt unul dintre putinii bloggeri din Romania care fac video-blogging. Cred ca in curand din ce in ce mai multi bloggeri vor deveni video-bloggeri. Eu sunt poate, cel mai entuziast sustinator al acestui fenomen. Realizez emisiuni Blogatu LiveTV cu diverse subiecte si, daca voi deveni blogger oficial Zelist, voi transmite de la evenimente, cele mai importante momente si voi realiza interviuri cu invitatii si participantii. Nu in ultimul rand, intentionez, daca voi fi ales, sa realizez o serie de emisiuni Zelist Show, care vor avea drept subiect cele mai populare stiri de pe bloguri, cele mai promovate tweet-uri si multe altele.
  5. Cred ca blogurile vor deveni in curand la fel de apreciate, de catre publicul larg, precum ziarele online, presa scrisa, posturile TV si radio-urile. Adica media clasica. Si vreau sa contribui cat mai mult la aceasta reusita.

Acum, ca ati inteles de ce vreau sa devin blogger oficial Zelist, iata 5 exemple ale celor mai reusite articole scrise de mine:

Imnul Bloggerilor

Imnul Revistei Biz 

Interviu cu Marius Ghenea – Partea 1 

Promovez blogurile noi si mai putin cunoscute, in continuare! 

Am discutat despre bloguri la 3TV, in emisiunea Pe mainile cui?! 

Astea fiind spuse, va recomand, daca nu ati facut-o pana acum, sa va inscrieti blogul in Zelist!

2 Comments

Add yours

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord