Raspunsurile la leapsa de saptamana trecuta: Ce telefoane au cititorii cu blog ai Blogatu.ro


Blogatu.ro e, in special, un blog pentru bloggeri. Din acest motiv am lansat saptamana trecuta categoria “O leapsa in fiecare saptamana”. Prima tema a fost foarte simpla si concisa: Cititorii au trebuit sa raspunda intrebarii “Ce telefon mobil aveti?“. Dupa cum ma asteptam, au raspuns si cititorii, nu numai bloggerii, ceea ce e foarte bine. Totusi, aceasta categorie se adreseaza in special bloggerilor. N-o sa ingradesc dreptul cititorilor fara blog de a raspunde, insa ma voi adresa in continuare in primul rand cititorilor cu blog!

Cu ocazia lansarii acestei categorii, am realizat si o scurta definitie a lepsei:

“O serie de articole care trateaza aceeasi tema sau raspund aceleiasi intrebari, postata pe mai multe bloguri intr-un interval scurt de timp, in cadrul careia autorii trateaza o tema sau raspund unei intrebari lansate de un singur blogger.”

Acestea fiind spuse, iata care au fost raspunsurile bloggerilor la leapsa de saptamana trecuta:

Chile Liviu-Emilian a raspuns:
“Momentan am un Nokia 3120 classic, numai ca nu prea are semnal. Dar pana la finalul verii sper sa imi iau un LG, sau orice alt telefon.”

Petre Dolhescu spune:
“Am un Nokia C1-01 Durata bateriei în regim de aşteptare este de 504 ore şi pot să vorbesc la el non-stop fără să-l ţin în priză timp de vreo 10 ore. Când nu sunt acasă, pot să intru pe net cu Opera Mini, să ascult un MP3, să fotografiez ceva sau dacă mă plictisesc, să mă joc Sudoku, Block’d sau Pinball.”

Raspunsul lui Cezar Andrici:
“Am un Samsung Galaxy S2. Sunt foarte multumit de el si chiar puteti vedea reviewul facut de mine aici. Il folosesc pentru internet si pentru joaca, iar din toamna sunt pregatit sa scot si aplicatii pentru el.

E cel mai bun telefon cu Android si nu vreau sa-l compar cu un iPhone din cauza sistemului de operare diferit. In rest nici nu se simte in buzunar, de rezistent e rezistent, nu s-a zgariat deloc si autonomia mi se pare ok.”

Florin Tomescu scrie pe blogul sau:
“Am un telefon Nokia 2700 de care pot spune ca sunt multumit.Il am de aproximativ 2 ani, se comporta excelent atunci cand vreau sa citesc mail-uri, sa navighez pe internet cu usurinta pentru a fi informat (pentru internet mi-am luat o cartela frog, pe care vi-o recomand). Din pacate, nu am reusit sa vizionez filmulete de pe youtube, mai mult ca sigur din cauza flash-ului, nu e lansat tocmai de curand telefonul, dar sunt multumit de el.”

Acestea sunt raspunsurile la leapsa de saptamana trecuta! In continuare, va invit sa participati la leapsa acestei saptamani, si sa raspundeti in articole pe blogurile voastre la intrebarea “Ce preferati? Desktop PC sau laptop?”! Spor la scris!

5 Comments

Add yours

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord