O leapsa in fiecare saptamana: Ce telefon mobil aveti?


Stiu ca de lepse cu tema asta e plina Blogosfera. Tocmai de aceea, m-am hotarat sa lansez o categorie noua pe Blogatu.ro, “O leapsa in fiecare saptamana”, cu o tema populara! Pe scurt, despre ce este vorba:
Incepand de astazi, voi lansa in fiecare saptamana cate o leapsa. Daca aveti blog, atunci stiti ce inseamna leapsa pe bloguri. Daca aveti blog si inca nu stiati sau daca nu aveti blog si vreti sa aflati ce inseamna leapsa, iata o definitie simpla data de mine:

“O serie de articole care trateaza aceeasi tema sau raspund aceleiasi intrebari, postata pe mai multe bloguri intr-un interval scurt de timp, in cadrul careia autorii trateaza o tema sau raspund unei intrebari lansate de un singur blogger.”

Acum, ca am explicat cum stau lucrurile cu leapsa, sa va spun si ce telefoane mobile am eu in prezent. In primul rand, un iPhone 4 si in al doilea rand un Nokia C1. Cred ca va dati seama pe care il folosesc mai mult si de ce… Daca nu, va atrag atentia asupra faptului ca internetul mobil a depasit ca popularitate convorbirile si SMS-urile si ca smartphone-urile sunt din ce in ce mai ieftine si mai complicate. De ce am nevoie de un Nokia C1? Pentru ca are o baterie foarte buna si pentru ca e dual-sim. Acestea fiind spuse, dau aceasta leapsa tuturor bloggerilor care citesc acest articol si care vor sa raspunda intrebarii din titlu: “Ce telefon mobil aveti?”.

Ce trebuie sa faceti? Dupa ce scrieti un articol pe blogurile voastre, lasati un comentariu la acest articol cu link catre articolul vostru. Apoi, eu voi posta in acest articol linkurile catre articolele voastre!

16 Comments

Add yours

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord