O leapsa in fiecare saptamana: Ce ceas aveti?


Am ales ceasurile pentru ca ma pricep cu siguranta sa analizez si mai ales sa port ceasuri de mana… Bijuterii ma pricep sa ofer, insa sa aleg zau ca-mi e cam greu.

Asa ca saptamana asta lansez o leapsa ce are ca tema ceasurile. Toate ceasurile, nu numai cele de mana. Sunt convins ca multi dintre voi preferati sa consultati ecranul telefonului mobil sau tabletei in loc sa va uitati la ceasul prins cu ajutorul unei curele, de piele, de plastic sau metalice, de incheietura mainii. Unii dintre voi poate ca aveti si tricouri cu ceas. Altii poate ca preferati sa purtati la mana un telefon mobil cu ceas… Aceste gadget-uri sunt din ce in ce mai raspandite in prezent, pretul si dimensiunea fiind din ce in ce mai convenabile. Cu siguranta ca aveti cu totii ceasuri acasa sau macar in bara laterala a sistemului de operare pe care il folositi pe desktop PC sau laptop.

Leapsa acestei saptamani are o tema foarte simpla:

Scrieti articole pe blogurile voastre care sa respecte tema din titlu, “Ce ceas aveti?”, dupa care lasati un comentariu la acest articol cu link catre articolul vostru. Eu voi promova articolele voastre in acest articol precum si intr-un articol de acest tip, in care voi rezuma raspunsurile voastre! 

11 Comments

Add yours
 1. 1
  Alex

  Am un ceas din 1920 aproximativ ese mostenire de la bunicu este un Festiva 17 nu stiu exact cum se scrie
  dar mi-sa oferit 1000E pe el si nu lam dat…

 2. 11
  Claudia

  Am purtat ceas de cand ma stiu ca sa spun asa. Momentan am un ceas Tissot din colectia T-TREND luat cadou de sotul meu. Pe de alta parte sotul poarta doar Atlantic (marca de suflet)

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord