Leapsa: Ce parere aveti despre Bambuser?


Bambuser este site-ul de live broadcasting pe care il folosesc pentru a realiza emisiunile Blogatu Show! M-am hotarat sa promovez cat mai bine video blogging-ul iar primul pas este sa promovez site-ul care m-a ajutat sa devin video blogger cu acte in regula. Va invit sa vizionati clipurile realizate de mine cu ajutorul Bambuser in acest link!

Spune ce crezi despre Bambuser intr-un articol pe blogul tau, dupa care lasa aici un comentariu care sa cuprinda link catre articolul tau! Toti bloggerii care vor realiza aceasta leapsa vor fi promovati intr-o emisiune Blogatu LiveTV!

Ce mai stati, postati parerile voastre despre Bambuser pe blogurile voastre si castigati cate un video-blog-review!

Pana acum a participat la leapsa Florin Tomescu, Moldovan Cristian, cby, Bucifal, Nebunia, Fraguta, Relansat, Broski, ionut-cosmin si Blidaru, Un blog ciudat, Muc Roz, Rares Cojocaru, DjAlexKid, Gandurile noastre, Elgee’s Blog.

47 Comments

Add yours
  1. 38
    Blogatu LiveTV: video-review-urile blogurilor participante in leapsa despre Bambuser | Blogatu

    […] V-am promis c-o sa promovez toate blogurile ale caror autori promoveaza Bambuser! Ei bine, in aceasta emisiune, in care analizez cele aproape 30 de bloguri care au realizat leapsa, ma tin de cuvant. Bineinteles ca leapsa ramane deschisa! Daca veti scrie articole despre Bambuser pe blogurile voastre va voi rasplati in acelasi mod: cu un video-review si o mentionare in articolul de pe Blogatu: var newwindow; function poptastic(url) { newwindow=window.open(url,'name','height=400,width=400'); if (window.focus) {newwindow.focus()} } […]

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord