Miss Royal Models 2011 Romania: Proba de intrebari si raspunsuri

Pe 14 mai am fost prezent la Miss Royal Models Romania 2011, eveniment care s-a desfasurat in Craiova, si bineinteles ca nu am pierdut ocazia de a realiza foarte multe fotografii si clipuri. Pe langa concursul care da si titlul festivalului, atentia celor prezenti a fost atrasa si de prezentarile de moda ale colectiilor unor cunoscuti designeri din Romania si din afara. Toate probele concursului de Miss mi s-au parut interesante, insa cea de intrebari si raspunsuri este, dupa cea a defilarii in costume de baie, cea mai savuroasa. Va invit sa urmariti in continuare raspunsurile participantelor la concursul de Miss. Cel mai interesant raspuns poate fi urmarit la minutul 10:36, cand una dintre participante a raspuns, foarte corect, ca pentru a stopa criza economica din Romania ar trebui schimbat presedintele:

Au venit din cautari:

FacebookTwitterGoogle+Share

2 comments

  1. nu e chiar cea mai buna inregistrare dar mi-am dat seama ce au zis fetele, probabil au crescut nivelul de IQ cu care se poate intra la un concurs de miss si s-au descurcat decent :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>