Am castigat un nou concurs, pe deScandal.ro


In urma cu doua saptamani, am participat la concursul pentru bloggeri organizat de deScandal.ro in colaborare cu VixenStudio cu acest articol despre video-chat. Mi-am spus parerea despre aceasta meserie cu ajutorul careia modelele au venituri de 1000-3000 USD pe timpuri de criza si am provocat si alti bloggeri sa participe la concurs. Am castigat premiul 1, de 100 Euro!
Le multumesc celor de la VixenStudio pentru premiul acordat si-i sfatuiesc sa lanseze cat mai multe concursuri pentru bloggeri cu premii cat mai tentante!

Parerea romanilor despre video-chat este, in general, destul de proasta. Trebuie retinut faptul ca aceasta meserie este o sursa de venit legal! Cat despre blogul deScandal.ro, va sfatuiesc sa-l cititi zilnic, deoarece cuprinde foarte multe articole interesante despre vedete, politica sau internet!

6 Comments

Add yours

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord