Concurs: Castiga un voucher de 300 lei pentru cumparaturi de pe WatchShop.ro!


Important: Va mai puteti inscrie in concurs pana azi, 2 martie, ora 23:59!

In colaborare cu WatchShop.ro lansez un nou concurs pentru bloggeri, al carui premiu este un voucher de 300 lei pentru cumparaturi de pe WatchShop.ro.


Ce trebuie sa faceti:
In primul rand sa aveti un blog de minim o luna!
In al doilea rand, trebuie sa scrieti un articol despre ceasurile voastre. Indiferent daca este vorba despre un ceas de mana, de perete, cu cuc, din masina, de pe telefonul mobil sau incorporat intr-un tricou. Aceasta este tema concursului. Cel mai inventiv, amuzant sau original articol va castiga voucher-ul de 300 lei!

In articol trebuie sa postati 2 linkuri catre WatchShop. Primul link trebuie sa aiba titlul ceasuri si sa conduca spre pagina de start a magazinului WatchShop.ro: “ceasuri“.
Cel de-al doilea link trebuie sa conduca spre una din categoriile principale de pe WatchShop.ro: “ceasuri de dama“, “ceasuri barbatesti“, “ceasuri de mana“.

Puteti posta si un link in blogroll catre WatchShop.ro cu titlul ceasuri, insa nu este obligatoriu.

Ce trebuie sa faceti dupa ce scrieti articolul? Postati un comentariu la acest articol cu link catre articolul cu care va inscrieti in concurs. Cel mai reusit articol va castiga un premiu care consta intr-un voucher de 300 lei pentru cumparaturi de pe WatchShop.ro. Juriul concursului este format din Blogatu si reprezentantii WatchShop.

Perioada de desfasurare: 02/02/2011 – 02/03/2011, ora 23:59. Castigatorul concursului va fi anuntat pe 03/03/2011!

50 Comments

Add yours

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord