Blogatu LiveTV: Sustineti-ma in campania 2012 pentru 2012, initiate de TNL Romania


Apasati aici pentru a ma sustine in campania 2012 pentru 2012! Link direct unde ma puteti sustine: aici!
Foarte important: ca un vot sa fie valabil, el trebuie validat de pe adresa de email a celui care a votat! (este posibil ca din motive de protectie a adreselor respective, mailul sa intre in Spam sau Bulk). Introduceti cu incredere datele voastre personale, pentru ca nu vor fi folosite ulterior intr-un alt scop decat al numararii sustinatorilor valizi.

Din 15 februarie 2009 sunt membru al Partidului National Liberal. De cand am auzit prima data vorbindu-se despre politica, dupa 1989, desigur, am simpatizat PNL. In 2008 am participat intr-un mod extrem de activ la campania de sustinere a candidaturii lui Ionut Stroe pentru un mandat de deputat. In 2009, am coordonat o campanie de anvergura pentru promovarea lui Crin Antonescu pe bloguri. Din 2009 pana in prezent, am participat la toate actiunile desfasurate de TNL Dolj si TNL Craiova si am devenit membru al biroului permanent al TNL Dolj. In 2010 am castigat premiul pentru cel mai bun blog liberal la Gala TNL 2010. In 2011, m-am clasat pe locul 3 la aceeasi categorie, la Gala TNL 2011. In 2012, intentionez sa candidez la Alegerile locale, insa o pot face doar cu ajutorul vostru. Prima etapa a campaniei 2012 pentru 2012, initiate de TNL Romania este strangerea de sustinatori. Va invit sa urmariti in continuare o editie speciala a emisiunii Blogatu LiveTV, din care veti afla mai multe despre campania 2012 pentru 2012, TNL si PNL:

3 Comments

Add yours

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord