Rezultate Rezidentiat 2010


Rezultate Rezidentiat 2010 vor fi afisate aici. Eu stiu ce inseamna sa inveti pentru un astfel de examen, sa-l sustii si sa-l iei. De trei ori mi s-a intamplat acest lucru. In prezent, sunt medic rezident in anul 4. Specialitatea pe care am ales-o este fizioterapie. Frate-meu a terminat Facultatea de Medicina din Craiova in 2010 si s-a inscris la examenul Rezidentiat, unde cred ca va obtine un rezultat foarte bun.
Pentru cei care nu stiu despre ce este vorba, iata in ce consta examenul de Rezidentiat:
Ministerul Sanatatii organizeaza duminica 21 noiembrie 2010, concurs national de intrare in rezidentiat pe post si rezidentiat pe loc in domeniile medicina, medicina dentara si farmacie. Concursul se desfasoara in Centrul Universitar Bucuresti.
Rezultatele concursului de Rezidentiat 2010 vor fi afisate cel mai probabil joi, 24 noiembrie.
Pentru mai multe informatii va recomand site-ul oficial al concursului de Rezidentiat 2010.

Afla Rezultate Rezidentiat 2010 de pe Blogatu.ro!

Cumpara jucariijucarii pentru copii!

3 Comments

Add yours
  1. 1
    Rezultate Rezidentiat 2010 - Ziarul toateBlogurile.ro

    […] Rezultate Rezidentiat 2010 Sun Nov 14, 2010 11:54 am Rezultate Rezidentiat 2010 vor fi afisate aici. Eu stiu ce inseamna sa inveti pentru un astfel de examen, sa-l sustii si sa-l iei. De trei ori mi s-a intamplat acest lucru. In prezent, sunt medic rezident in anul 4. Specialitatea pe care am ales-o este fizioterapie. Frate-meu a terminat Facultatea de Medicina din Craiova in […] […]

  2. 2
    Rezultate Rezidentiat 2010 - pe sali | Blogatu

    […] Rezultate Rezidentiat 2010 vor fi afisate aici joi, 25 noiembrie sau vineri, 26 noiembrie. Pana atunci, absolventii de la Medicina, Medicina Dentara si Farmacie, care au sustinut anul acesta examenul de Rezidentiat, pot afla rezultatele partiale, pe sali. Printre participanti, la Rezidentiat 2010, s-a numarat si frate-meu, care a reusit un rezultat foarte bun, de 703 puncte. Pana acum, am aflat atat de la el, cat si de la alti colegi ai lui mai multe rezultate din sali. Le puteti vedea si voi mai jos. […]

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord