Concursul Poker Blogging – Castiga un laptop, 6 telefoane si 6 camere foto cu blogul tau


Update: 24/12/2010: Rezultatele concursului vor fi facute publice asta-seara!

Concurs pentru bloggeri cu premii un laptop, 6 telefoane si 6 camere foto!

Update: Concursul se prelungeste pana pe 18 decembrie in urma comentariilor facute de bloggeri la acest articol! Vrem sa dam posibilitatea unui numar cat mai mare de bloggeri sa se inscrie in concurs!

Camera de poker online 45Bet lansează un concurs pentru toți bloggerii din România. Scrie un articol despre jocul de poker pe blogul tău și poți câștiga unul din super premiile oferite de 45Bet. Pentru a mulțumi pe toată lumea, îi vom premia și pe cei mai buni dar și pe cei mai norocoși.

Am pregătit un laptop de ultimă generație pentru câștigător, câte o cameră foto BenQ C1255 pentru cele mai bune 6 articole și 6 telefoane mobile Nokia 7070 Prism acordate prin tragere la sorți.
Perioada de desfasurare: 12/11/201012/12/2010. Cu cat va inscrieti mai repede, cu atat mai bine!

Regulament de participare
1. Toți bloggerii care doresc să se înscrie în concurs trebuie să trimită un e-mail la adresa concurs (@) 45bet.ro cu titlul ”Participare Concurs Poker Blogging”. In e-mail specificați link-urile articolelor postate.

2. Fiecare participant se poate înscrie în concurs cu mai multe bloguri și mai multe articole. Mai multe articole, mai multe șanse de câștig.

3. Bloggerii înscriși în concurs trebuie să posteze un articol despre jocul de poker pe o temă la alegere din următoarele:

1. Pokerul online un nou trend în România
2. Românii care trăiesc din poker online cu venituri de peste 2.000 euro pe lună
3. Pokerul un joc de noroc sau un sport al minții
4. Vedete care joacă poker
5. Site-ul românesc de poker online 45Bet
6. Pokerul online ca mijloc de divertisment

4. Articolul trebuie să conțină cel puțin 3 link-uri bolduite pe cuvântul poker către adresa 45bet.com de forma:
poker

5. Pentru a intra în concurs, articolele trebuie postate până pe 12 decembrie 18 decembrie.

. Tot până la această dată, trebuie să postezi un link către site-ul http://www.45bet.com/ în blogroll.

6. Vor fi eligibile pentru un premiu articolele care vor primi minim 10 comentarii sau 10 like-uri pe Facebook până pe 18 decembrie.

7.Pot participa bloggerii care au o vechime de minim o lună, indifferent de numărul de vizitatori sau Page Rank.

8. Vor fi acordate 6 premii pentru cele mai bune articole, 6 premii prin tragere la sorți și un premiu special pentru performanță.

Premiile Concursului:

Cele mai bune 6 articole vor fi premiate cu câte o cameră foto BenQ C1255. Câștigătorii vor fi aleși de către juriul format din Ovidiu Călugăru (blogatu.ro), un reprezentat al site-ului 45Bet și un invitat surpriză. Câștigătorii vor fi anunțați în decurs de 3 zile de la încheierea concursului.
Alte 6 premii vor fi acordate prin tragere la sorți, câte un telefon mobil Nokia 7070 Prism.

Marele premiu, un laptop Netbook HannSpree, va fi acordat articolului care va beneficia de cea mai bună promovare. Vor fi luate în considerare numărul de vizualizări, like-uri pe Facebook, comentarii, retweet-uri, etc.

26 Comments

Add yours
 1. 1
  Poker Blogging – Castiga un laptop, 6 telefoane si 6 camere foto cu blogul tau - Ziarul toateBlogurile.ro

  […] Poker Blogging – Castiga un laptop, 6 telefoane si 6 camere foto cu blogul tau Sun Nov 14, 2010 19:57 pm Nu este vorba despre o noua melodie a lui Lady Gaga, ci despre un nou concurs pentru bloggeri cu premii extrem de tentante! Va invit sa va inscrieti nu numai pentru ca sunt co-organizator, alaturi de 45Bet, ci si pentru ca fac parte din juriu, alaturi de un reprezentant al site-ului 45Bet si un invitat […] […]

 2. 3
  Cojocaru

  Salut … am primit mesajul tau …. am sa ma inscriu la concurs poate de data asta , am sansa de a castiga sa intru si eu in rand cu voi adevaratii bloggeri 🙂
  numai bine tine-o tot asa

 3. 17
 4. 24
  Rezultatele Concursului Poker Blogging | Blogatu

  […] Concursul Poker Blogging s-a incheiat pe 18 decembrie iar azi a sosit vremea aflarii rezultatelor. Premiile au fost extrem de tentante, asa ca numarul participantilor a fost foarte mare. Castigatorul marelui premiu, un laptop, va fi anuntat dupa Craciun deoarece sunt foarte multe date de analizat! Iata castigatorii celor 12 premii acordate celor mai bune articole si celor mai norocosi concurenti! Castigatorii celor 6 premii pentru cele mai bune articole, cate o cameră foto BenQ C1255, sunt urmatorii: 1. Alex Mazilu 2. KYTIONUT 3. Bazaconii Online 4. Sfatul Zilei 5. Adrian Popa 6. O lume perfecta Castigatorii celor 6 premii acordate prin tragere la sorti efectuata cu ajutoru site-ul Random.org, constand in telefoane mobile Nokia 7070 Prism: 1. Titus Blog 2. Mobile Universe 3. Devenind Pro 4. Renegatu 5. Blog me silly 6. Florentin Deac […]

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord