Blog vs blog – editia 4


Pana azi, la ora 23:59, puteti sa lasati comentarii care sa cuprinda ori adresa blogului vostru, ori adresa blogului pe care-l sustineti. Pe Blogatu.ro, aceasta competitie este tentanta atat pentru incepatori, cat si pentru bloggerii avansati, deoarece va castiga blogul care va primi cele mai multe comentarii de la sustinatori. Patru bloguri vor intra in concurs.

Castigatorul celei de-a treia editii este Blogeru. Pe a doua pozitie, ca numar de voturi, s-a clasat VADUVA.ro.

Premiile constau in bannere afisate pe pagina Parteneri de pe Blogatu.ro. Apoi, daca vor aparea sponsori, bloggerii vor avea de castigat si obiecte de pe urma acestui concurs.

Cine intra in concurs? Dintre bloggerii care lasa comentarii la acest articol, 4 bloggeri se vor bate pentru titlul de cel mai popular blog. Dintre blogurile inscrise in concurs eu voi alege cei patru participanti, prin tragere la sorti!

De maine, timp de 5 zile puteti vota cele patru bloguri norocoase.

Pana azi, la 23:59, lasati comentarii la acest articol!

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord