Tu ce-ai vrea sa afli daca ai putea vedea viitorul? – Concurs pentru bloggeri


Raspunde la aceasta intrebare intr-un articol de pe blogul tau si castiga foarte multe premii!

Cine n-ar vrea sa afle ce-i rezerva viitorul? Cred ca toti oamenii isi doresc, cel putin odata in viata, sa aiba acest dar. Unii ar da orice pentru a afla numerele la Loto, altii ar vrea sa stie daca vor avea succes in cariera si foarte multi ar vrea sa stie care le va fi perechea. Cu totii visam sau ne imaginam ca totul va fi bine si ca vom ajunge celebri sau bogati. Partea interesanta e ca de multe ori chiar asa se intampla! De ce zic asta? Pentru ca, in colaborare cu RCA Ieftin si o pleiada de bloggeri extrem de cunoscuti, lansez un concurs pe placul tau! Daca ai blog, poti sa castigi unul dintre cele 10 premii oferite de RCA Ieftin castigatorilor concursului “Tu ce-ai vrea sa afli daca ai putea vedea viitorul?”

Important: Sunt cateva probleme tehnice cu site-ul dedicat concursului. Pana la remedierea lor puteti participa scriind articole pe blogurile voastre si postand comentarii la aceasta insemnare cu linkuri catre articolele cu care participati la concurs!

Ce trebuie sa faci:

Scrie pe blogul tau o insemnare in care sa ne dai raspunsul la intrebarea “Tu ce-ai vrea sa afli daca ai putea vedea viitorul?”

La sfarsitul insemnarii adaugi textul: “Aceasta insemnare participa in concursul organizat de RCA ieftin (n.m. cu link spre site)“.

Precizeaza ca ai aflat despre concurs de la Blogatu, printr-un link spre pagina de start a blogului.

Adauga linkul articolului cu care participi la concurs printr-un comentariu normal la acest articol si obligatoriu la articolul acesta de pe pagina concursului. Acolo, vor putea fi votati de catre orice vizitator al paginii! Invita-ti prietenii sa-ti voteze linkul! Primii 30 de clasati la terminarea votarii publicului larg se vor califica pentru a fi votati de catre juriu!

Perioada de desfasurare: Ai liber la imaginatie pana pe 30/10/2010.

Premiile sunt:

Premiul 1: LaptopAcer Aspire One 532h-2Db (detalii) sau Set  de 4 anvelope Pirelli Winter Carving (detalii) sau Asigurare Casco 6 luni pentru 1 autoturism (la alegere)

Premiul 2: Un salt cu parasuta (detalii) sau Car kit universal hands free cu ecran şi conexiune prin bluetooth Bury CC 9050 (detalii)  sau Asigurare RCA 12 luni pentru un autoturism (la alegere)

Premiul 3: Kit senzori de parcare negri, cu display LED (detalii) Asigurare RCA 6 luni pentru un autoturism (la alegere)

Si inca 7 Premii de pseudo-consolare: 7 Mp3 player TEAC (detalii)

Un premiu special, o camera foto Olympus FE-25 va fi acordat celui mai inspirat articol scris pe un blog dintre cele care se inscriu prin intermediul acestui articol de pe Blogatu.ro!

Mai multe detalii despre premii pot fi aflate de aici!

Cum functioneaza concursul:

Mecanism de jurizare: Toti cei care vor raspunde la intrebare pe blogul lor si vor lasa comentarii aici. Acolo, vor putea fi votati de catre orice vizitator al paginii!

Spor la concurs!


121 Comments

Add yours
  1. 1
    Decât să o lălăi pe net, mai bine îţi dai cu imaginaţia » Chinezu - Un chinez ca tot romanu'

    […] Pasul 5. Un comitet format din oameni care s-au mai descurcat cat de cat in viata isi va da cu parerea referitor la “Emanatia Chinuitoarelor Poveri” – ECP – provenite de la “Lalaitorii Profesionisti de pe NET” – LPN. Comitetul: http://www.chinezu.eu, http://www.visurat.ro, http://www.denisa.com, http://www.arhiblog.ro, http://www.piticu.ro, http://www.reportervirtual.ro, http://www.dorupanaitescu.ro si http://www.blogatu.ro […]

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord