Miting Violenta ucide ingeri – foto si video


Azi, de la ora 11:00 pana in jurul orei 13:00, am fost prezent la mitingul Violenta ucide ingeri, organizat in memoria lui Andrei Goreci, tanarul ucis acum o saptamana langa Liceul Tudor Arghezi. Peste 200 de tineri elevi si studenti au participat la acest miting, care si-a dorit, pe langa a cinsti memoria lui Andrei Goreci, sa atraga atentia asupra unui subiect extrem de important: violenta in randul tinerilor. In mod surprinzator, au lipsit elevii din Liceul Tudor Arghezi, carora li s-a interzis sa participe la acest miting. O galerie cu fotografii realizate de mine la mitingul “Violenta ucide ingeri”:

Organizarea mitingului:

Muzica de la miting:

Discursul lui Mario Ovidiu Oprea, senator PNL Dolj, membru al Comisiei pentru aparare, ordine publica si siguranta:

6 Comments

Add yours
  1. 2
    punKreas

    De ce se amesteca politicul in astfel de manifestari? Stiti numai sa profitati de necazurile oamenilor, in favoarea intereselor voastre.
    Stati acasa, ciumelor! Va veni si vremea cand ne vom p*sa pe portocalii, galbeni, rosii si pe toata clasa politica.

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord