Rubrica lui Blogatu – 14-05-2010


Așa arată în format text Rubrica lui Blogatu din emisiunea Vis de dimineață de pe 3TV:

Primul articol pe care-l promovez este de fapt o imagine gasita pe Num Lock’s Blog. Titlul acesteia e ”Europa vazuta de romani”. Nu stiu cine a realizat aceasta harta, insa va garantez ca reflecta parerea majoritatii romanilor. Tara noastra e numita: ”Acasa, aici mancam, ascultam manele si ne uitam la TV”. Litoralul romanesc e reprezentat prin patru cuvinte: ”Concedii scumpe si naspa”. Cel bulgaresc dimpotriva, e denumit ”Super concedii”. Spania e numita ”Capsunarie, clima bizonica si litoral pentru capsunari” iar Olanda ”Chimicale de calitate”. Islanda se cheama ”Bucurestiul iarna”. Va recomand sa va uitati si voi la harta si sa descoperiti alte denumiri amuzante si alternative ale tarilor Europei.

Iullyan intreaba ”De ce nu actionam?” intr-un articol care face referire la faptul ca nu acţionăm atunci când trebuie. Un om poate fi furat, bătut, accidentat, şi totuşi, nimeni nu reacţionează în nici un fel.

S-a întâmplat de atâtea ori, și cel puțin o dată fiecare dintre noi a asistat la o situație de urgență la care nu a acţionat nici unul.
În psihologie se numeşte „efectul trecătorului”.
(Continuare pe blogul Vis de dimineață)

Cumpără jucariijucarii pentru copii!

Abonează-te la articolele de pe Blogatu.ro

5 Comments

Add yours
  1. 5
    Dani

    “insa va garantez ca reflecta parerea majoritatii romanilor”

    cu ce ne garantezi? de unde poti sti tu cu atata siguranta ca in acest mod gandesc toti romanii?

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord