iPhone 4G


iPhone e un gadget a cărui lansare a fost întotdeauna așteptată cu mare nerăbdare de către fanii Apple. Principalul motiv e reprezentat de secretomania companiei în ceea ce privește designul și specificațiile noilor gadgeturi. În ceea ce privește noul iPhone 4G, lucrurile n-au stat chiar pe dos, însă s-au schimbat destul de mult.
Acum o lună, un inginer Apple a pierdut un prototip de iPhone 4G într-un bar din SUA. Acum câteva zile, un alt angajat Apple a pierdut un iPhone 4G în Vietnam.
Cele două gadgeturi au fost găsite iar specificațiile și designul au fost dezvăluite. Iată care sunt principalele noutăți pe care le aduce iPhone 4G în comparație cu iPhone 3G:
– Ecran puţin mai mic, cu rezoluția mai mare (probabil 960 x 460 pixeli)
– Camera foto are lentile mai mari (5 sau 8 MP probabil) și blitz.
– Cameră frontală pentru apeluri video
– Butoanele metalice pentru pornire și volum
– Spatele este construit dintr-un plastic foarte lucios
– Laturile sunt din aluminiu
– Este mai usor cu 3 grame
– Bateria este mai mare cu 16%
– Slot microSIM care înlocuiește slotul SIM
Via.

Urmăriți în continuare o prezentare video a telefonului găsit în Vietnam:

iPhone 4G testat la Gizmodo:

Abonează-te la articolele de pe Blogatu.ro

2 Comments

Add yours
  1. 1
    NoX

    Incep sa cred ca nu prea le-au pierdut, ci mai mult a fost un leak… Al doilea cel putin. Eu sa fi fost in locul lui Steve Jobs nu mai dadeam nici o unitate astora din companie.

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord